Minden bizonnyal a trafikpályázatok ügye uralja majd a hétfői parlamenti ülés elejét, ez után pedig gyorsan megszavazzák, hogy több irodista és kevesebb katona legyen a Honvédségben. Néhány módosító indítványban ismét tetten érhető, hogy még a fideszesek sem értenek egyet mindenben. Kedden aztán elkezdik újraírni a segélyezés rendszerét, és az is kiderül, hogy egy ügyvéd képviselő akár a menet közben is átírhatja a szabályokat, ha épp erre van szüksége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egyazon füst alatt megírja, beadja saját felmentő ítéletét, kitüntetésre és egyéb állami díjra történő felterjesztését, ill. annak elfogadását, természetesen mindenféle jogi fórum maradéktalan egyetértésével, támogatásával. Javasoljuk továbbá Papcsák életmű díjra történő felterjesztését is, egyszersmint új kitüntetés létrehozását " Papcsákmáté" név alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@pbalage: nono! Az egy gerinces állat, a papcsókkal ellentétben!
pbalage
@Pálinkafőző Rézüst: hát igen, az ő nevével vigyázni kell, nehogy leírjuk, mert börtönbe kerülünk, mint már hatan
human
Éljen Papcsák Ferenc!
(számlaszámom: 111111-22222-00000 :)
kkalman
Nincsenek kétségeim, Papcsák ha kell megteszi, ír magának egy új törvényt. A törvény első pontja: Nekem, mindig igazam van. Második pont: Ha véletlenül még sincs igazam, automatikusan az első pont lép életbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.