Az MSZP azokat az édesanyákat ünnepli, akik Orbán három éves tolvajkormányzása miatt egyre kevesebb pénzből nevelik gyermekeiket, azokat a magyar anyákat, akik az Orbán-kormány által bevezetett az 27 százalékos áfa miatt minden terméket drágábban vesznek meg – írta anyák napi közleményében az ellenzéki párt.

Ünnepeljük azokat az édesanyákat, akik nem tartoznak a luxusfideszes körbe és alacsony keresetük miatt nem tudják igénybe venni a családi adókedvezménynek nevezett átverést. Ünnepeljük azokat az anyákat is, akik a közmunkaprogramban mindössze három hónapig és éhbérért vehetnek részt. De azokat is, akik nemhogy az Orbán-kormány egymillió új munkahelyét nem találják, de azt az egyetlent sem, ahol elhelyezkedhetnének.

Ünnepeljük azokat az anyákat is, akiknek érettségizett gyermeke külföldi egyetemre készül, és meg kell élnie családja szétszakadásának tragédiáját, mert az Orbán-kormány az ország lakossága helyett csak önmagára gondol. De azokat is, akiknek az Orbán-rezsim tévúton járó rendszere miatt külföldön kell munkát vállalnia, hogy egyáltalán megéljen, és a nemzeti-kereszténynek hazudott kormány miatt kénytelen egy idegen országban felnevelni gyermekét.

Ünnepeljük azokat a kismamákat is, akik ha nem a főnöknek mondják el először, hogy gyermeket várnak, a Fidesz által elfogadott új Munka törvénykönyv szerint simán kirúghatóak.

Az MSZP olyan országot épít, ahol az Anyák napja újra valóban ünnepelhetővé válik – zárul a közelmény.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
trafikosok napja mikor lesz? júli 1 ? :-)
tűzróka0919
@nyanya001: Ez döbbenetes :( Íme a hatalom igazi arca . Még nekem kéne , hogy 1 családsegítői titulussal rendelkező egyén röhögjön a nyomoromon . Míg élne szívószálon enné a paprikás krumplilevest . Egyébként is mocskos gazemberek egytől egyig . Ócsára a gettóba való az egész , polgármesterestül .
Tekla
@pbalage: Az MSZP nem úri emberek gyülekezete ,hanem... banda. A Fidesszel együtt!! És persze a 2 zsidó párt sem különb. Azok nem ,hogy nem úriak ,hanem nem is ...?
Turbó Pasi
@Hellcat: Nem vagyok bérkommenter, magamtól vagyok ennyire más, mint a mainstraim
tömegember, akinek baloldalinak kéne lenni, ugyebár. Nem vagyok liberális. Nem vagyok balos. Csak ember vagyok. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.