Anyák napja alkalmából a Jobbik szükségesnek tartja a magyar édesanyák fokozottabb elismerésének szorgalmazását, hiszen ők azok, akik biztosítják családjaink és ezáltal a nemzet jövőjét – írta anyák napi közleményében a Jobbik.

Az ellenzéki párt szerint abban a demográfiai vészkorszakban, amely hazánkat évtizedek óta sújtja, különösen fontos a legszebb és legfontosabb női hivatás, az anyaság kiemelt támogatása. Aggasztó tény ugyanis, hogy a magyar fiatalok ugyan három gyermeket terveznek, átlagosan mégsem jut két utód sem egy családra. Ennek egyik fő oka, hogy a magyar anyák közel harmincévesen szülik első gyermeküket, ami után nagycsalád már nehezen jön létre. Ezért családbarát felsőoktatásra és munkahelyekre van szükség, valamint érdemibb otthonteremtési támogatásokra, hogy a tervezett gyermekek időben megszülethessenek.

Az utóbbi évtizedek nemzetközi tapasztalatai a Jobbik szerint azt mutatják, hogy a népességcsökkenést ott sikerült megállítani vagy akár meg is fordítani, ahol az anyákat nemcsak az otthonmaradásban segítik, hanem megadják a lehetőséget a munka világába való visszatérésre is, és az állam elismeri, segíti kettős hivatásukat. A nők ez esetben bizonyíthatóan nagyobb számban vállalják azt, ami a legszebb az életükben: az anyaságot – zárul a közlemény.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Green Bloke
@miazavalami: Én ilyet nem mondtam. A balos gyűlölködők nem szeretik a magyarokat, az egyik nikk Magyarországot izének nevezte és fostalicskának. Az ilyenek olyanok, mint Kertész Ákos, akik moslékzabálónak nevezte a magyarokat ! És bőven vannak ilyenek a balosok között ! >:-I
miazavalami
@Green Bloke: " Mivel a magyarságszerető emberek ezt nem fogják elviselni a jobbikra szavaznak. " Te írtad! Ebből következtettem!!! Figyelj oda! Kétértelmű .
maria.postr.hu
A Jobbik a cigány és a zsidó nők anyaságát is tiszteli, vagy erre a tiszteletre tőlük csak a fajmagyar anyák számíthatnak?
Patrióta1
@maria.postr.hu: Egy hazáját szerető Magyar ember ilyen kérdést mint Te, nem tesz fel!
trampli
@maria.postr.hu: ... bocsi, mi a kérés?!:-)
aborisz
@maria.postr.hu: Hülyeséget beszélsz! Ez egy úszító rossz indulatú hozzá szólás volt! Végig olvastad a cikket? Szerintem minden párt ezt akarja. nem ? Vagy neked azzal van bajod hogy a jobbiknak ebben a témában igaza van !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.