Tavaly több mint 50 ezer magyar költözött Németországba, ami 30 százalékot meghaladó emelkedés 2011-hez képest - közölte kedden a német statisztikai hivatal (Destatis).

A hivatal előzetes adatai szerint 2012-ben összesen 54 827 magyar állampolgár vándorolt be Németországba, ami csaknem 13 ezres, 31 százalékos emelkedés az egy évvel korábbihoz képest.

Tavaly összesen 1 millió 81 ezer bevándorló érkezett Németországba a Destatis számításai szerint. Ez a legnagyobb szám 1995 óta, és 123 ezer fős, 13 százalékos növekedés 2011-hez viszonyítva.

A bevándorlók száma alapján összeállított listán Magyarország a negyedik helyen áll, Lengyelország, Románia és Bulgária után.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Magyarország jól teljesít !
Ebben is ! :(
bundi
ez szemenszedett hazugság.
ez a nyugat újabb támadása az ország ellen.
csak meg kell nézni a ksh és a kormány foglalkoztatási statisztikáit. nem hiányzik ebből az országból egy ember sem, nem hogy több mint félmillió. mindenki itthon dolgozik, mert mi sikert sikerre halmozunk. és mindenkinek van munkája. sőt ha utánaszámolok, még többen is dolgoznak itt, mint ahányan itt laknak.
www.munkahely.biz/index.php?action=fullnews&id=418273&category=2036
vagy itt:
hvg.hu/karrier/20130426_26_ezerrel_tobben_dolgoznak_mint_tavaly
vagy tévedtem?
bakegya
A TV2 pl nyomja a kormány fényező reklámait kérdező cinizmussal.Németországgal kekeckedve.@bundi: lejárató ahogy furmányosan manipulálni próbálják a kollektív tudatot.
pacsni
meg kell emelni a fizetèseket, de nem 1000 Forintal, mert az fillères dolog, ès nem vàltoztat semmit a hàztartàsba, legalàbb 25-30 ezer forintal kène megemelni nettoba, hiàba mondjàk, hogy 225.000 Ft brutto, nekunk azt kell nèzni, hogy mennyit teszunk zsebre. A bàttyàm 45 ève dolgozik,(turnusba) 80.000 Ft-nettot kap ès mèg nem mehete nyugdijba! Tobbe kerulnek a havi szàmlàk, kozoskoltsèg, mint amit az ember kèzhez kap fizetèst. Akkor ha a fizetèseket felemelik, akkor az emberek nem mennek kulfoldre. ( ha bàr ott se kolbàszbòl van a keritès, èn màr tapasztaltam) amit a Magyarok kapnak fizetèst, azok fillèrek. A kàdàr idelyèben kevès volt a fizetèst, de mindenki betudott vàsàrolni rendesen, ès mèg kolcsont is tudtak felvenni, hogy vegyenek egy vityilot valahol vidèken, vagy a Balatonon. Most mèg az elemiszerre se elèg a pènz, otthon talàlgatni kell, hogy mikor eszunk rendesen, dèlbe vagy este. Remèlem mindenki tudja majd, hogy hova kell tenni a keresztet. Elèg szomoru, hogy Mo -ok ide jutottak.
A Kàdàr idoszakba a Magyarokat kis Svàjcnak hivtàk! Most nemtudom hogy minek huvjàk
Magyarorszàgot! (Mizerabilis, szegèny orszòg.Hiaba vannak megtomve az uzletek, ha nem lehet vàsàrolni, az àrak az eurokhoz vannak mèrve, a fizetès meg a Romànokhoz van
alapozva! Szègyen gyalàzat ami itt folyik Mo-gon
Dr plágium
Erre tényleg igaz, hogy Magyarország jobban teljesít!
abacs62
Remélem a "kedves vezető" kötelezővé teszi szavazáskor a külföldre távozók "kötelező szavazati részvételüket? Mert ahányan kivándoroltak, annyival kevesebb lesz "orr bán"-ra szavazók létszáma,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.