Több mint másfél millióan támogatják a kormány rezsicsökkentési terveit. Ezzel párhuzamosan ugyanennyien utasítják el a „Bajnai–Mesterházy-féle rezsicsökkentés-ellenes koalíciót”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nehezen érti ez a fél-ázsiai Fidesz, hogy ma már az energia hatékonyságot kell fokozni, pl. korszerű fűtéssel, szigeteléssel és nem a pazarlást támogatni árcsökkentéssel.
Európa más országában kizárt, hogy törvénybe foglalják a pazarlást, a minél nagyobb környezetterhelést, amiért hatalmas büntetéseket fizetünk mert nem csökkentjük a CO kibocsájtásunkat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
A baloldalnak is kéne aláírást gyüjteni arrol,hogy a fideSS rezsicsökkentési humbukja mennyibe kerül a Tescóban,Auchanban,Lidl-ben,Spar-ban,Praktikerben,Obiban, és minden többi bevásárló áruházakban!
trampli
@coni: ... és ki mondta, hogy erre nincs szükség?! Ott áll a szavazólapokon?! Hagyjuk már a kétségbeesett Bibolykát! Bukta,oszt slussz!
dr lóherre
Persze, 1.500.000 aláírás. Csak én ötször írtam alá, pedig nem vagyok fidSS-es.
Na ennyit a 1.500.000 db aláírásról.
Január
Ez még semmit nem jelent a választásra nézve. Most egy évig még ezt fogja szajkózni, ragozni a Fidesz? Akkor rosszul időzítettek.
Dr.luigilongo60
Az MNO-nak sem ártana már valami jó nedvszívó óriási zsepi, hogy néha letörölgethesse magáról az izzadtságcseppeket.:-)))
miazavalami
Én csak annyit kérdeznék , hogy hol vannak azok a nagy családosok , kisnyugdíjasok , munkanélküliek akiktől a fidesz elvette a gázártámogatást??? pedig akkor jóval többet spóroltak meg mint a mostani (akurvaéletbeazértiskimondom!) arcul köpését a demokráciának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.