A Mazsihisz belső információi alapján meglepő eseményekről értesült az ujasz.hu. Információink szerint a Zsidó Világkongresszus előtt nem sokkal kapott a kormánytól 50 millió forintot a Mazsihisz. A pénz rendeltetéséről nem tudunk, de azt is megtudtuk, hogy eredetileg nem volt tervbe véve Orbán Viktor felszólalása. Feltehetőleg ez a rendkívüli, hirtelen érkezett győzte meg a rendezőket, hogy érdemes lenne mégis szerepeltetni Orbánt, akinek ez komoly marketing esemény volt, már a választásra készülve. Ahogyan ez kiderült a kongresszus nem volt elégedett Orbánnak, aki szerintük nem határolódott el egyértelműen a magyarországi náci eszméket propagáló, antiszemita párttól.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Én tudtam volna ingyen is hülyeségeket dumálni!Azt pedig ne higgye senki sem,hogy hogy jótékony célokra fordítja!Kell a harácslóvé tökösöknek,mert már szorít a kapca!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
Na , menek el lökök 1 stóbot utána alvászat . Jó éjt nektek .
miazavalami
@tűzróka0919: Kétélű ez a dolog is.
kedwes
Akkor ezért "Többet várt Orbántól a Zsidó Világkongresszus"!
mátmar
Nem véletlen, hogy a Feldmayer alányalt.
Free Jack
Függetlenül attól, hogy kapott a Mazsihisz pénzt vagy sem, a kongresszus számláját nem a Mazsihisz, hanem a Zsidó Világkongresszus fizette. A szervezet milliárdos költségvetéssel dolgozik, aminek a legnagyobb támogatója maga Lauder. Nem hiszem, hogy Laudernek szüksége lenne 50 millára :) És ő hívta meg Orbánt.

Megint valaki csak uszítani akar :(
trampli
@Pálinkafőző Rézüst: @tűzróka0919: ... olvashatjuk egybe?!:-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.