Hamarosan anyagi támogatást kaphatnak a Hajdú-Bét Rt. és leányvállalata, a Novafarm Rt. károsultjai - közölte Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) agrárgazdaságért felelős államtitkára....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
akkor a többi, más cégekkel igy jártaknak is!.vannak még porul jártak dögivel.
bretagne
Ki érti, hogy eddig nem törődtek ezekkel az emberekkel? Most miért ilyen jóságosak? Vagy inkább álságosak. Remélem, a károsultak pontosan érzik, miről van szó!
human
Kormányzásuk alatt mikor bajban volt a cég, mit tettek érte? Ja, hogy Bábolnát kellett akkor pénzelni, mert fideszes vezetője volt. Értem.
tűzróka0919
Miért csak a Hajdú-Bét károsultjait kárpótolják ? Ja , van a fidesznek 1 mumusa : Bajnai :) . Hogy mi a 3.14csáért vannak úgy besz@rva tőle ? Viktorkám , netán - talán félted a koronád ? :) Félsz ugye a bukástól önjelölt diktátor !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.