A magyar lakosság fizetésképtelenségi okai között a leggyakoribb a munkanélküliség és az alacsony fizetés, derült ki az Intrum Justitia belső kutatásából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

trampli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Nos, mint már többször szólt e fórum erről.
Ha a fizetéseket emelnék Európai szintre, nem kellene a balga rezsicsökkentési bohóckodás!
A Tündik bündije
Most komolyan, ez most tűnt fel egyeseknek?
SLAakku
Egy korábbi hozzászólásban emlitettem a feltétel nélküli alapjövedelem lehetőségét. Ez lenne az első lépés, hogy mielőbb az európai bérekhez közelitsünk.

Az a pénz, ami a feltétel nélküli alapjövedelem kifizetéséhez szükséges az adókból származna. De ez nem ugy, hogy az állam egy újabb adó bevezetésével növeli az eddig is igen magas adóterhet. Nem, mert a feltétel nélküli alapjövedelem fedezete azáltal jelenik meg, hogy attól a pillanattól, hogy ezt minden ember megkapja, a vállalatok, vállalkozók bérterhe azonnal lecsökken! Ugyanis ettől a naptól kezdődően csak abban az esetben kell nekik bért fizetni, ha valamely alkalmazott jövedelme a feltétel nélküli alapjövedelem szintje felett van. Egyéb esetben a bérteher megszűnik. Ezt a megta-karítást kompenzálja, ezt gyűjti be közösségi célokra az az új forgalmi jellegű adó, ami az Áfá-ba kerül majd beépítésre. Vagyis azonos árak mellett a bérekkel egyenlő mértékű adó folyik be a Kincstárba.
kecskes laszlo
Sok adat stimmel,de a rezsiköltség aránya a jövedelemhez képest túl alacsony véleményem szerint.
ila51
IGAZÁN ? nahát ezek sem dolgoznak hiába !
coyote3
Lókakát! Megint ezek a simlis gazdasági szakemberek!!! Magyarország jobban teljesít , emelkednek a netto bérek és csökken az államadósság, az infláció! Pofát befogni, mert mindjárt indulnak a Q-7-esek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.