A keleti nyitási stratégia megvalósítása érdekében átszervezik a Nemzeti Külgazdasági Hivatalt (HITA) - közölte a HITA-t felügyelő Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ja, azeribe a baltas gyilkost exportaltuk, Azsia tobbi reszebe jurta-alkatreszeket fogunk kumiszert eladni, de lehet, hogy Dubaiba homokot (kell az oda , a sok epitkezeshez, az ottani homok nem jo epitkezesre, nem kot meg ), Afrikaba viszont az egyik ismerosom halal frankon furdohabot meg sampont akart eladni,... Megdumaltam a fejet, hogy nem biztos, hogy a szaraz evszakban akadna vevo az etiop ehezok kozott az anti-frizz samponjara,... Vegul belatta, hogy igazam van, a kivalonak igerkezo bulit megsem valositotta meg,...:o)) Azert kivancsi lennek, mit szallitanank, kinek es hova, milyen fizetesi feltetelekkel... A cserekereskedelmet ismerjuk meg az atkosbol, nem vo't eppen a legjobb buli ...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.