Az Európai Parlamentben fenik a késeket, a képviselők keményebbre akarják venni a Magyarországgal kapcsolatos fellépést. Amióta Orbán Viktor 2010-ben kétharmados többséggel megnyerte a parlamenti választásokat, összesen négy alkotmánymódosítást rendelt el az országnak. Nem kizárt, hogy a legutóbbival túlment a határon azzal a híres egy lépéssel. Erre a felfogásra jutottak mindenesetre az Európai Parlamentben, ahol a belügyi szakbizottság kedden mutatta be az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló jelentést. „legfőbb ideje volt, hogy tegyünk valamit” – mondta Rebecca Harms, a zöldek frakcióvezetője. Nem lehet kifelé hitelesen fellépni az alapvető jogokért, és aztán nem megkövetelni őket az unión belül – tette hozzá. Orbán kormánypolitikáját ettől még egyáltalán nem fogja felülvizsgálni. Sőt, épp ellenkezőleg: a brüsszeli nyomás hasznára válik belpolitikai téren, ahol a független, büszke Magyarország elszánt védelmezőjeként prezentálja magát.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
nefeldjuk el, hogy nem azèrt nyert a vàlasztàson, mert kièrdemelte, hanem azèrt mert vidèkrol hoztàk fel szavazni, este 19-kor lekellet volna zàrni a szavazàst ès mèg èjjel 12-kor sorbaàlltak a szavazok! ezèrt nyert 2/3-ot! sokan elfelejtettèk, de ez igy tortènt! sajnos.
nahát
@pacsni: azért nyert 2/3-dal, mert a maszop csúfosan elbukott
coyote3
A balf@sz zsírdisznó el is hitte , hogy ó fújja a passzátszelet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.