Három lépésből álló csomagot jelentett be Varga Mihály a túlzottdeficit-eljárás elkerülése érdekében: 92,9 milliárdot zárolnak, ha ez nem elég, akkor elhalasztják az olyan beruházásokat, mint a stadionépítések. Végső esetben a tranzakciós illetéket, az energiaszektor különadóját felülvizsgálják. Három javaslatsort tesz a magyar kormány. Az első lépés egy zárolás lesz az állami inézményekben: 92,9 milliárd forint értékben zárolnak 2013-ra és 2014-re vonatkozóan. A második lépés szintén 2013-2014-re: az egyszeri beruházásokat és fejlesztéseket felfüggeszti a kormány. Ilyen például a stadionépítés, vagy a parlament környékének átalakítása, a Tüskecsarnok rekonstrukciója, az újpesti bíróság rekonstrukciója. Ezeket csak akkor lehet folytatni, ha az államnak pluszbevétele lesz – mondta Varga Mihály. 2014-ben a két tétel egyenlegjavító hatása az idei 92,9 milliárd forinttal szemben már 150 milliárd forint lesz. A zárolás minden intézményt érint, kivéve a szociális intézményeket, ebbe...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IAR892Q407
Tegnap kérte fel a Miniszterelnök, 24 óra alatt megszületett.

Nem semmi. Mintha készültek volna rá. Gusztustalan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@silber13:Azt tudtam hogy pilóta volt a faszi,de mi az a kettős
silber13
@Vasárnapiiskolás: A pilótaságát erősen kétlem, mert meg sem tudott mukkanni az Immelmann kifejezés olvasásakor. Az egyébként egy közismert műrepülő figura. Immelmann fordulónak is hívják. Erős a gyanú, hogy sok néven mászkál itt. De a stílusa ugyanaz, szemtelen.
Vasárnapiiskolás
@silber13: Köszönöm,értelmeztem.További szép napot
Web2 junkie
Érthető, ez is miattunk van, nem cigizünk meg mobilozunk eleget, benzint is kevesebbet veszünk, úgyhogy nézzünk most mélyen magunkba, emberek :S!
excep
de marha jól teljesítünk nagyon remélem hogy eltakarodnak a jó büdös francba jövőre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.