Három lépésből álló csomagot jelentett be Varga Mihály a túlzottdeficit-eljárás elkerülése érdekében: 92,9 milliárdot zárolnak, ha ez nem elég, akkor elhalasztják az olyan beruházásokat, mint a stadionépítések. Végső esetben a tranzakciós illetéket, az energiaszektor különadóját felülvizsgálják. Három javaslatsort tesz a magyar kormány. Az első lépés egy zárolás lesz az állami inézményekben: 92,9 milliárd forint értékben zárolnak 2013-ra és 2014-re vonatkozóan. A második lépés szintén 2013-2014-re: az egyszeri beruházásokat és fejlesztéseket felfüggeszti a kormány. Ilyen például a stadionépítés, vagy a parlament környékének átalakítása, a Tüskecsarnok rekonstrukciója, az újpesti bíróság rekonstrukciója. Ezeket csak akkor lehet folytatni, ha az államnak pluszbevétele lesz – mondta Varga Mihály. 2014-ben a két tétel egyenlegjavító hatása az idei 92,9 milliárd forinttal szemben már 150 milliárd forint lesz. A zárolás minden intézményt érint, kivéve a szociális intézményeket, ebbe...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IAR892Q407
Tegnap kérte fel a Miniszterelnök, 24 óra alatt megszületett.

Nem semmi. Mintha készültek volna rá. Gusztustalan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
IAR892Q407
Tegnap kérte fel a Miniszterelnök, 24 óra alatt megszületett.

Nem semmi. Mintha készültek volna rá. Gusztustalan.
csikknorisz
Első helyre inkább a pénzzabáló díszberuházások felfüggesztését kellett volna rakni.
trampli
... zároljátok már a saját buxátokat is, baccdmeg!!! Lásd, azt a kövér fiziut, meg azt az orbányi faházat ... suttyón!
pbalage
@csikknorisz: na ja, elsőre az kellett volna, de a "Mester" tudja, hogy az a jövő, és ott akar szurkolni. Egyébként a "magyarország jobban teljesít" is egy átverés, hiszen azért teljesít jól a 2012-es záráskor, mert az állami tartozásokat nem fizették ki, hanem áttolták 2013-ra. Jobban teljesít a kormány. A hazugságban, meg a mellébeszélésben...
Tootsy
@IAR892Q407: Mar egy honapja keszulnek ra, (ezt az "ujabb megszoritasok jonnek" c. cikkben irtak, pedig a brusszeli targyalas csak kb. egy hete volt,... Mondom, hogy ezek a jovobelato obudai Csodajuliska leszarmazottai, elore latnak mindent,...:o((
Tootsy
Kedves lenhardtibolya, akkor most mire is fogja On elkolteni azt a 10 ezer forintot, amit a rezsicsokkentessel nyert? Ne mondja, hogy mind a zsebeben fog maradni pluszkent! Valakik ezerrel dolgoznak azon, hogy minimum 20 ezerrel TOBBET koltson havonta,... Mert a Varga-csomag szerint meg akarjak novelni az energiaszolgaltatok jovedelemadojat, es talan mar a masodik lepesben, de a csuti remalom-stadion epul tovabb, mivel arra ugyesen mashonnan szavaztatott meg orban-maradona, mert mar o maga sem hitte, hogy magyar kozpenzbol felepithetne azt,...Erdekes csomagocska, ugye-ugye? Es nagyon kerem, hogy senki ne jojjon nekem azzal, hogy nem itthon elek, es lenezem az otthoniakat, mert ebbol csak azt latom, hogy jol hatott az agymosas, a "kivulrol tamadjak orszagunkat es bennunket..." Nem en bantom a szegeny magyarokat, hanem a sajat vezetoik, sajnos, hogy idejutottunk...:o((
gabrella
Jaj, de jó! Nem a stadion lesz az első!
Tootsy
@gabrella: Ja, az egyik stadion is csak a masodik vagy a harmadik lepesben lesz leallitva, de nem a csuti csoda, mert az a TAO (kik ok? szoke vagyok, vilagositsatok fel, ki volt az az elmebeteg megamamoros vizionalo, aki a csuti drom-ra adott zsozsot?) finanszirozza... Izgulsz mi, hogy nem tudsz majd hol szotyizni, hihi,...(Nehogy komolyan vedd ezt az utolso mondatot!!! Addigra ugyanis mar szotyi sem lesz, mert a csuti po'garmester nem ert ra bevetni a teruletet napraforgoval, es a szegeny bacsika lekaszalt a foldjeirol 15 kilo fuvet a nyulainak, amit aztan el sem vitt, de jol megbuntettek erte,...
amaramaistanna
Túl sokat költenek belterjesen a különböző mutyijaikra,átnevezésekre,a Kossuth tér szégyentelen átalakítására.A rombolás,a mutyizás,a hazugság kormánya a figyisz kormány.
kecskes laszlo
Végre egy normális gondolat, bár előre látható volt,hogy amit a MATOLCSIÉK CSINÁLTAK,AZ NESZE SEMMI FOGD MEG JÓL és abból nem lehet rongyot rázni!
marlin
"Varga bejelentette első csomagját"
Élt három órát!! (Béke poraira!! )
Vagy 70 milliárdal hibádzott az Vargaegypontnulla!!
csegala
Élt három órát. Rajtunk röhög már a fél világ. A kőbevésett alaptörvényt is már negyedszer módosítják. No de nem baj, majd a CÖF megvéd bennünket, mihelyst Brüsszelbe érnek.
Vasárnapiiskolás
@adrenalink: Mit kéne csomagolniuk?Amijük van,mindent loptak.Kövértől egy kötelet"oszt jónapot".
human
@IAR892Q407: "Mintha készültek volna rá."
Tudtak róla, mert az EU folyamatosan tájékoztatta a kormányt, sőt azt véleményezhette is. Csak itt narancsországban furcsa csak ez a korrekt EU eljárás.
dömdödöm
"Varga bejelentette első csomagját"
varga filter
karaj
Remélem a felcsúti stadion épitése nincs veszélyben.Sajnálatos volna bánatot okozni pártunk és kormányunk nagy vezetőjének.
orogordog
@karaj: Az felépül, csak a rezsi emelkedik 20-30%-al, mert a fidesz jobban tejesít.
kkalman
Kicsit késésben van, ahhoz képest, hogy mióta ő a gazdasági miniszter.
silber13
@Vasárnapiiskolás: Ha onnan választ kpsz, biz~ Isten levágok egy kettős Immelmannt!:-)))
lacika1ö
De másodiknak a Fidesz temetését jelentse be !!! Biztos ott leszek.
Vasárnapiiskolás
@silber13:Azt tudtam hogy pilóta volt a faszi,de mi az a kettős
silber13
@Vasárnapiiskolás: A pilótaságát erősen kétlem, mert meg sem tudott mukkanni az Immelmann kifejezés olvasásakor. Az egyébként egy közismert műrepülő figura. Immelmann fordulónak is hívják. Erős a gyanú, hogy sok néven mászkál itt. De a stílusa ugyanaz, szemtelen.
Vasárnapiiskolás
@silber13: Köszönöm,értelmeztem.További szép napot
Web2 junkie
Érthető, ez is miattunk van, nem cigizünk meg mobilozunk eleget, benzint is kevesebbet veszünk, úgyhogy nézzünk most mélyen magunkba, emberek :S!
excep
de marha jól teljesítünk nagyon remélem hogy eltakarodnak a jó büdös francba jövőre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.