Tarja magát a Fidesz a szokásos forgatókönyvhöz: ha a párt körül botrány alakul ki, akkor a hivatalos kommunikáció az, hogy a kormánynak nem kell foglalkoznia a helyi ügyekkel. Korábbi példák alapján elképzelhető, hogy a párt magatartását belső felhasználásra szánt közvélemény-kutatások határozhatják meg a következő hetekben - bár a labda most normális körülmények között az ügyészségnél lenne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hozé
Emlékszik valaki az első Fideszkormány idején történt Mizó-mizériára? Az történt, hogy a Mizó tulajdonosai eltüntették a jövedelem jelentős részét és nem tudtak fizetni a dolgozóknak és a beszállitóknak, azaz a termelőknek.A tulajdonosok nem kívánták felfedni kilétüket.Az akkori hírek szerint Pintér Sándor is tulajdonos volt.Az Orbán-kormány sietett megsegíteni a magáncéget, közpénzből.Ennek alapján, miért csodálkozunk a trafikügyön?Ez nem más, mint folyt.köv.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Chupacabra: :D "Oszoljanak kérem nincs itt semmi látnivaló! Az egyik fidesz mutyi olyan mint a másik..."
Mangu
Nem csodálkozni, hanem volt miniszterelnökünk egy mondását kicsit módosítva "Tetszettek volna másként választani" átgondolva, megismételni a "fülke forradalmat"!
outsider
@kkalman: A jelenlegi aljasabb, mert ez sunyi módon, hazugsággal van átszőve. Ellenben a törvényt hozunk és kész, az "csak" csalás, lopás lett volna, hazugság nélkül.
Tootsy
@verőce21: emlitettek, hogy nem volt nyilvanos a palyazat, es az eredmenyeket sem tettek kozze,... Ugy kellett kinyomozni azt is, hogy az osszes palyazobol CSAK 3 volt nem fideszes, illetve az egyik MSZP-s megis fideszes volt...Hol volt meghirdetve nyilvanosan a palyazat, melyik Magyar Kozlonyben?
Tootsy
@verőce21: Koszi az infot, foleg az elso volt nagyon erdekes, mert mintha azutan adtak volna ki, hogy mar eldolt, hany trafikot NEM adtak ki, ennek az 1400 (nem 1500? Hova tunt 100 trafik csak ugy?), trafiknak viszont a keszseges ceg elintezi, hogy UJRA palyazhasson a foszer,...Szoval lehet, hogy ez a meghirdetesi lista picit UTOLAG lett benyomva a netre? A masodik lista nem, mond tul sokat, ezt inkabb a bennfentesek ismerik jobban,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.