Tarja magát a Fidesz a szokásos forgatókönyvhöz: ha a párt körül botrány alakul ki, akkor a hivatalos kommunikáció az, hogy a kormánynak nem kell foglalkoznia a helyi ügyekkel. Korábbi példák alapján elképzelhető, hogy a párt magatartását belső felhasználásra szánt közvélemény-kutatások határozhatják meg a következő hetekben - bár a labda most normális körülmények között az ügyészségnél lenne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hozé
Emlékszik valaki az első Fideszkormány idején történt Mizó-mizériára? Az történt, hogy a Mizó tulajdonosai eltüntették a jövedelem jelentős részét és nem tudtak fizetni a dolgozóknak és a beszállitóknak, azaz a termelőknek.A tulajdonosok nem kívánták felfedni kilétüket.Az akkori hírek szerint Pintér Sándor is tulajdonos volt.Az Orbán-kormány sietett megsegíteni a magáncéget, közpénzből.Ennek alapján, miért csodálkozunk a trafikügyön?Ez nem más, mint folyt.köv.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
craven
Magyarul ... ez van,fogod be a pofádat hülyegyerek!!!
coni
Valóban ugyanez játszódott le Schmittnél, Semjénnél és az összes többi ügynél, szorul, szóra.
Először a HVG-t és az újságírókat, a forrást nevezték mindennek, majd ahogy nőtt a bizonyítékok súlya úgy kezdtek el foglalkozni az üggyel.
Chupacabra
"Táguljanak, nincs itt semmi látnivaló!" Egyszer csak abbamarad a közbeszéd, és nem történik semmi. Az ellenzéki pártok dolga lenne végre az, hogy ne hagyják ezt.
verőce21
Teljesen logikátlan a mutyivádaskodás, ahol a felajánlott üzletek több mint 20%-ára még pályázat sem érkezett! :)
zipper
@verőce21: !

Amivel védeni próbálod a trógerságot - az a logikátlan, uganis ezek szerunt több mint 70 %-ra már érkezett pályázat !

Hangfelvétel ! Mentsd el magadnak és néha nézz rá, ha Mutyilandban hajszál van a kakiban és ezért finnyáskodsz !

Továbbá az országos dohánymaffiás zrt-ne lett volna joga elbírálni a pályázatokat és nem a helyi tarfideszeseknek meghatározni a nyertesek körét !

Ez téged nem zavar, mi ? Bízzunk benne, hogy van még olyan hatóság, amelyet hivatali körében még zavarnak az efféle amatőr töketlenségek és bukták !
Hozé
Emlékszik valaki az első Fideszkormány idején történt Mizó-mizériára? Az történt, hogy a Mizó tulajdonosai eltüntették a jövedelem jelentős részét és nem tudtak fizetni a dolgozóknak és a beszállitóknak, azaz a termelőknek.A tulajdonosok nem kívánták felfedni kilétüket.Az akkori hírek szerint Pintér Sándor is tulajdonos volt.Az Orbán-kormány sietett megsegíteni a magáncéget, közpénzből.Ennek alapján, miért csodálkozunk a trafikügyön?Ez nem más, mint folyt.köv.
kkalman
Ennél már csak az lett volna aljasabb, ha törvénybe iktatják, hogy máj. 31-én az összes eddig dohányterméket árusító helyet be kell zárni, és ezek helyett az általuk kinevezett emberek működtethetnek csak trafikot. Ehhez pályázatot sem kellett volna kiírni.
coni
Okos húzás volt, hogy először csak 4%-os árrést mondtak, ez valóban kevés, de a pályázók bennfentes, nagyobb része előre tudta, hogy meg fogják emelni az árrést a többszörösére, ezért ők nyugodtan megpályázták a koncessziókat. Valószínűleg azt is tudták, hogy kiszélesítik a termékkőrt, tönkretéve ezzel egy csomó kis boltot.
Hellcat
"A szokásos forgatókönyvvel kezeli a Fidesz a trafikmutyit"... Másra keni ahogy szokta?
Hellcat
@Chupacabra: :D "Oszoljanak kérem nincs itt semmi látnivaló! Az egyik fidesz mutyi olyan mint a másik..."
Mangu
Nem csodálkozni, hanem volt miniszterelnökünk egy mondását kicsit módosítva "Tetszettek volna másként választani" átgondolva, megismételni a "fülke forradalmat"!
outsider
@kkalman: A jelenlegi aljasabb, mert ez sunyi módon, hazugsággal van átszőve. Ellenben a törvényt hozunk és kész, az "csak" csalás, lopás lett volna, hazugság nélkül.
Tootsy
@verőce21: emlitettek, hogy nem volt nyilvanos a palyazat, es az eredmenyeket sem tettek kozze,... Ugy kellett kinyomozni azt is, hogy az osszes palyazobol CSAK 3 volt nem fideszes, illetve az egyik MSZP-s megis fideszes volt...Hol volt meghirdetve nyilvanosan a palyazat, melyik Magyar Kozlonyben?
Tootsy
@verőce21: Koszi az infot, foleg az elso volt nagyon erdekes, mert mintha azutan adtak volna ki, hogy mar eldolt, hany trafikot NEM adtak ki, ennek az 1400 (nem 1500? Hova tunt 100 trafik csak ugy?), trafiknak viszont a keszseges ceg elintezi, hogy UJRA palyazhasson a foszer,...Szoval lehet, hogy ez a meghirdetesi lista picit UTOLAG lett benyomva a netre? A masodik lista nem, mond tul sokat, ezt inkabb a bennfentesek ismerik jobban,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.