Vonja vissza a kormány azt a javaslatát, amely országszerte tucatnyi gimnázium státusának visszavonását célozza - szólított fel szombati budapesti sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért (PM) színeiben politizáló független országgyűlési képviselő.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Az egész oktatási rendszer alapos átszervezésre szorulna. Nem csak megszüntetni kéne dolgokat, hanem visszaállítani az érdemi szakmunkás képzést, piacképes szakmát adni a fiatalok kezébe. Olyat amivel el tudnak helyezkedni, családot eltartani.És persze normális munkahelyeket teremteni, ahol van becsülete a (nem köz-) munkának. És amíg a kiváló tudással rendelkező szakmunkást a magyar vállakozó 330 Ft-os órabérrel és alkalmasint napi 20 órás munkával alkalmazza, ráadásul csak ímmel-ámmal fizet, addig jobban megéri bm.-nak lenni 3 és 1/2 ennyiért, napi nyolc órában és jutattásokkal. Szégyen ami itt megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.