Az OTP megvonta az összes forgóeszköz hitelét tőlünk. Ugyanakkor a teljes tulajdonunkon rajta hagyta a jelzálogot, ezért más bankoktól nem tudunk hitelt felvenni - mondta Bige László a nyíregyházi székhelyű Bige Holding első embere.

Forrás: szon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almatermeszto
Ki az a Rozsnyói? Ebből a történtből már-már jó kis forgatókönyvet lehetne összehozni. Az amerikaiak az olajra utaznak az oroszok pedig a gázhoz köthető iparra. Lehet, hogy drága a műtrágya, de nem csak Magyarországon, és én inkább gazdagítok egy magyar vállalkozót mint az ukrán EMFESZ-t. A ló tréner és dzsessz zongorista Rozsnyói meg hogy kerül ebbe a történetbe azt nem értem és az sem tetszik, hogy az OTP ezúttal a rossz oldalon található. Ahogy a MOL mögé felsorakoztunk, úgy a Nitrogénművek mögé is megérné. Ha valóban ekkora osztalékot vett fel a tulajdonos akkor annak az adója sem lebecsülendő (számításaim szerint több száz millió), manapság az is ritka, hogy valaki befizet ekkor adót és nem egy offshore cégbe viszi ki. Mindenesetre várom az ügy izgalmas folytatását, és én biztos, hogy a magyar csapattal vagyok, a boltba is a magyar terméket látom szívesében a polcokon (az almámmal együtt).
egy magyar gazda

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.