Ellenzéki összefogás nélkül a mandátumok 73,87, míg egy széleskörű ellenzéki megegyezés esetén a parlamenti helyek 64,82 százalékát szerezné meg a Fidesz-KDNP az új választási törvény értelmében az áprilisi közvélemény-kutatási eredmények alapján. A Karácsony Gergely által készített mandátumbecslés számai azonban több helyen torzítanak, így teljesen biztosan kisebb lenne a jobbközép sikere.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Most néztem meg egy választások előtti Szijjártó nyilatkozatot. Miszerint: Munkahelyeket teremtünk, radikális adócsökkentést hajtunk végre, mihelyt a kormány hivatalba lép... A lényeg belőle röviden megfogalmazva "Azt mondunk neked és a népnek amit hallani akarsz csak szavazz ránk a választáskor!... Majd ha a kormányba leszünk és látod hogy nem az tőrténik amit mondtak neked és amiért szavaztál.INDOK "Sajnos a másik párt tönkre tette az országot és emiadt nem lehet megtenni amit igértünk"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.