Összesen nyolc helyen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap az országban: Maglócán, Martonfán, Noszlopon, Rádfalván és Szakonyfaluban polgármestert, Pitvaroson polgármestert és képviselő-testületet, Berettyóújfaluban és Komlón egy-egy helyi képviselőt választanak. Baranya megyében három helyen is van ma időközi választás, mindhárom településen lemondás miatt.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ket dolog tortenhetett: vagy reggel beleneztek a tukorbe, es nem mertek a sajat szemukbe nezni, ezert szegyenukben lemondtak, mikozben azt mormoltak: "En nem ilyen lovat akartam!", vagy pedig egyaltalan nem szegyelltek magukat, de leporoltak vagy az utleveluket, vagy a bankszamlajuk egyenleget ellenoriztek, es elhuznak a sullyedo hajorol, mint a patkanyok... Jo lenne tudni, hogy hanyan vannak kozuluk azok, akik nem kaptak vezeto helyen trafikot...:o)) Magat dontene meg a kormany, ha ez a tendencia folytatodna...
nemkati
@Tootsy: Más oka van. Jövőre a lecsökkentett képviselői létszám miatt marakodás fog indulni a helyekért. És mivel ezzel együtt érvénybe lép az új törvény, hogy nem lehet egyszerre polgármesteri és képviselői tisztet betölteni, akik inkább képviselők akarnak lenni a Parlamentben, azok most lemondanak a polgármesterségről.
Tootsy
@nemkati: Bocsi, Kedves, ezt nem tudtam, de akkor viszont arra lennek kivancsi, hogy KAPTAK-e trafikot, hihi,...:o)) Koszi a felvilagositast,...
nemkati
@Tootsy: Csak az nem kapott trafikot a Fideszben, aki nem akart.
Tootsy
@nemkati: Uhum, inne maradhatott az 1500 trafik,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.