Alapvetően szabadságharcosoknak, erőteljes nemzeti érzelmekkel rendelkezőknek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök a magyarokat egy portugál hírtelevíziónak adott interjúban - írja az MTI.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@csegala: IGEN, a jelenben sokat akarsz.
A ketrecharcosnak meg nem mehet, mert őt is kitiltanák mint Petrovszki Attilát ( bár valószinű orbánt inkább a kelet és nyugat egyszerre nyalásai miatt, és nem a tetkók miatt:-D)
csegala
@Mobil123: Ki tudja? Nem láttuk még meztelenül.
Mobil123
@csegala: Na azért Én nem is vagyok rá kiváncsi:-))) (öltözve sem jön be) Te talán igen??:-))
pbalage
Csak egy hasonlat: van nekem két kutyám. mindegyik kilóg a kerítésen, amikor nem tetszik a rendszer, bár otthon mindig betartják a szabályokat. (annyi a feladat, hogy amikor nyílik a kapu, rohanás a kutyaólba.) A kerítés nem jó ötlet volt, mert állandóan kifúrják, több kárt csinálnak, mint hasznot. (verve nincsenek, szeretgetve, simogatva, frankó kajákat kapva is így tesznek) A szabadságösztön az egy tulajdonság. Ha a 'vityaésbandája' állandóan bekerít/lop/csal/hazudik, én is ki akarom fúrni a kerítést. De én úgy kifúrom, hogy nem jövök vissza. A 3 milliónyi magyar királyi lelopott pénzem nem volt elég, elémállnak a martalócai, hogy 'nemazebránmentéátt!' (zebra 300 méter. oda-vissza 600). De a rohadt macska is ott ment át, ahol én akartam, büntessék meg azt!) F@szomkivan a parasztokkal.
csegala
@Mobil123: Isten ments!!! Engem már a kövérkés ujjainak a látványától is kiráz a hideg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.