Tulajdonképpen nekem a miniszterelnökösködésből elegem volt már 2002-ben is, nem is akartam folytatni az egészet. Minek? Bezsebeltem Tokajhegyalját, a faternak szereztem bányákat, kivittem külföldre pár milliárdot, hát akarta tovább az egészet a franc. Meg is mondtam a párttársaknak, hogy ennyi volt, de nem hallgattak rám, ráadásul Soros meg Simicska úgy megmogyoróztak, hogy hideg időben azóta is fájnak a golyóim. Azt mondták, eszembe ne jusson abbahagyni.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Szó nélkül elveszem a nyugdíjvagyont, betiltom az alapvető polgári jogokat, szétverem az alkotmányt, páros lábbal taposok bele a bírói rendszerbe, az elcseszett gazdaságpolitikával az égig húzom az inflációt, kézi vezérléssel, mint valami kis távol-keleti diktátor, megtiltom a motoros felvonulást, ellenben minden évben üdvözlöm a buzizsúr felvonulást a főváros szívében, három napra az út szélén hagylak benneteket étlen-szomjan a hóviharban, és röhögve iratok Pintérrel egy idióta SMS-t, erre ti, perverz önkínzó állatok, még élvezitek is."

Hát ez :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@miazavalami: miért ne?Sarkítva idő akkor is volt és 1000 év mülva is lesz. Nekünk meg oly édes mindegy, mikor eszi meg valami izé... Sőt, olyasmiket is olvastam, reinkarnálódhatunk növény, állat, vagy pl : kavics formájában. A reinkarnálodás nincs megjelenési formához kötve.
miazavalami
@silber13: Monnyuk kavicsként elképzelhető lenne...
Én nem szeretnék ezer évvel korábban újra megszületni! :-(
silber13
@miazavalami: Tudod, érdekes az ötleted... Visszamenni az időben 1000 évvel...Nem is lenne rossz... Vagy mégsem lenne olyan klassz? Mert semmid nem lenne, csak ami rajtad és a fejedben van. Nem lenne málha, meg ilyesmi, önmagadra lennél utalva és tök egyedül nennél. Éppen megtehetnéd, hogy elővennél egy kis füzetet és a játék kedvéért naplót vezetnél, mondjuk a Kréta korban... Meddig élnél? Ezt azért mondom, mert nagyon megmotúzgatná az agyadat, ,Nekes is, nekem is, aki írna, mindenkinek. Sok fura dokog derülne ki...
miazavalami
@silber13: Füzetem az nem lenne, mert akkoriban nem volt. De ha a mostani emlékeim megmaradnának akkor nem szeretnék abban a korban élni. Ha nem emlékeznénk semmire az előző életből akkor talán. Nekem volt egy ikertestvérem , fiatalon halt meg autó balesetben , maradt egy pici lánya , az ő unokája lakik most nálunk. Sokat olvastam erről a témáról , mert nem tudom a mai napig elfogadni , hogy akik elmennek azok már nincsenek! De vannak ... valahol.
silber13
Azt hiszem, ha reinkarnálódsz, semmire nem fogsz emlékezni előző életedből. De lesznek néha villanások, a " mintha én már jártam volna itt, vagy láttam volna " űés a visszatérő álmok, amik nem a megszokott környezetedben játszódnak. hanem máshol?Ez mind megannyi megválaszolatlan kérdés. És ugyan ki fogja megválaszolni...?
silber13
@miazavalami: Látod, ez számomra egy szép gondolat. Érdemes lenne elmeditálgatni rajta: " hogy akik elmennek, azok már nincsenek! De vannak...valahol. Én is úgy hiszem... léteznek... vannak...valahol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.