A kormány eddig összesen 12 alkalommal kereste fel levélben a lakosságot, a levelek összköltsége 3,2 milliárd forint - tudta meg a Hír24. Az illetékes szervek tájékoztatása alapján a kormányváltás óta összesen 12 levél ment ki: volt négy nemzeti konzultáció, ezen kívül kaptak levelet a határon túliak (amelyben Orbán Viktor arról írt, hogy a jövőben is írni fog), a közalkalmazottak (két levél a végtörlesztés előnyeiről), továbbá a nyugdíjasok, kettőt: az elsőben a nyugdíjpénztárakat érintő változásokról tájékoztatták őket, a másodikban pedig arról, hogy 2012-ben nem csökken a nyugdíjak értéke. Ezen kívül érkezett levél a rendőröknek, amelyben arra kérték őket, hogy ne vonja el a figyelmüket a munkától a semmisségi törvény, melynek lényege, hogy a 2006 zavargások résztvevőivel szemben hozott valamennyi ítélet és intézkedés semmis, ha az kizárólag rendőri vallomáson alapul. Levelezett Orbán Viktor a kistelepülések lakóival is, őket az önkormányzati adósságok állami konszolidációjának...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Pics@ba !!! Én meg kidobtam mind!!:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@entero: hülye vagy megint fia, ülje le, de sztem ennyi ésszel a szák mellé fogsz ülni..:))
Laktam panelban, de már nem ott lakom, persze:
1) kurvára semmi közöd, hogy ki hol, miben lakik.
2) a panelosok között több "ember" volt, mint a Rózsadombon.
3) nem unod még a mások utáni szaglászást? Egyszer be fog szorulni a nagy dudaorrod valakinek a seggébe!
4) keresd fel elmekotorászod.
coni
A haveroknak is élni kell valamiből.
bagira
Én egyet sem olvastam, azonnal iktattam őket a szemetesbe. Semmi értelme olyan levelekre pocsékolni a pénzünket, amelyek értelmetlenek, a válaszokra oda se figyelnek, mert már rég eldöntötték ők a válaszokat. Duma a semmibe, valakik jól jártak a pénzünkön. Meg kell hagyni, egy valamihez remekül értenek : hogy lehet nyomtalanul elsíbolni a nép pénzét.
Ejnye-ejnye entero, megint személyeskedsz, majd dicsekszel és nem a témához szólsz hozzá. Szereted húzgálni az oroszlán bajuszát? Tudod, ha mindenki sok milliós saját családi házban lakna, tele lenne zsével, egyedül kéne dolgoznod a vállalkozásodban. Ne nézd le az átlag embert, mert nélkülük te magad is éhen halsz. "Habár felül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr!" És ez mindig így lesz.
crow0131
@dr.rézbagoly: Mit írhattál, hogy törlésre került? Ki az aki törölte? :)
dr. prédikátor
@crow0131: csak egy lehet, az enterhernyó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.