"...ez a szavazólap-mennyiség az összes szavazó tíz százalékának felel meg, és 25 mandátum sorsát dönthette volna el a 240 tagú parlamentben. A Demokraták Egy Erős Bulgáriáért (DSZB) kis ellenzéki párt a választások elhalasztását követelte, míg a török kisebbség, parlamentbe jutásra esélyes pártja, a Mozgalom a Jogokért és a Szabadságért (DPSZ) választási csalással elkövetett államcsíny kísérletéről beszélt. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Pont mint nálunk! Csak nálunk nem találták meg.
miazavalami
@SLAakku: Ide jöttek tapasztalatot gyűjteni...
SLAakku
2013. április 02.-án Áder fogadta Rosen Plevnelievet, a Bolgár Köztársaság elnökét a Sándor-palotában. Talán ezért?
SLAakku
A hamis szavazócédulák a rendszer egy másik oldalán kerülnek be a nem hamis szavazócédulák közé. Ezért lenne fontos tudni, milyen biztonsági előirások vonatkoznak a szavazócédulák készitésére, hitelesitésére. (a nyomdára ahol készitik,a szavazólapokat azok pontos számára, a selejtre, a szétosztásra, a kiszállitokra stb.) A hivatalos szavazólapok alaki és formai követelményeire, készitésére, hitelesitésére vonatkozó előirást, leirást sehol sem találtam. A hitelesitésre használt bélyegzők honnan származnak milyen biztonsági előirások alapján ki késziti és mennyit?

Nagyon fontos lenne, ha a pénzjegynyomda készitené (és nem sógor-koma cége) mert a megfelelő biztonság csak ott szavatolható.

Pintér úrban természetesen meg lehet megbizni, hogy az eszközök valóban hitelesek lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.