Április hónapban is veszteséget termelt a Magyar Nemzeti Bank, így immár mínusz 32,3 milliárd forint a saját tőkéje az eredménytartalékokat, valamint a két kiegyenlítési tartalékot (forintárfolyam és deviza-értékpapírok) is figyelembe véve. Márpedig a jegybanktörvény szerint ha az év végéig ez az összeg nem változik, akkor 2014. március 31-ig a központi költségvetésnek legalább ilyen mértékben a "zsebébe kell nyúlni" és ki kell pótolni a jegybank forrásait. Ennek pedig a túlzottdeficit-eljárás alóli "menekülés vágya" miatt a kormány biztosan nem örülne.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
@coni: A baj az, Kedves, hogy a zemberek nem akarjak tudomasulvenni, hogy mar regen "be vannak aldozva" a fideSS gusztustalan programjanak, es igy esetleg a fideSS-re fognak szavazni, mero tajekozatlansagbol, es senki nem fogja tudni megmagyarazni az embereknek, hogy kozonseges bunozok ulnek a nyakukon, akiknek a bortonben volna a helye, nem a parlamentben,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Csak??? Akkor még visszafogottak voltak, lesz ez még sokkal több..
kedwes
Csak kifelé legyen meg a csillogás!
Eszembe jut egy megtörtént eset. Bocs a Szőkéktől!
Egy társaságban, néhány férfi ember külön szobában, vitatta az élet nagy dolgait. Néha bejött az egyik barátnője, egy dekoratív szőke. Amint be ért elhallgattunk, várva, hogy mit kíván mondani. Semmi, a párja kérdezte is, de nem volt válasz csak kiment. Többedik alakalommal a szöszi kiakadt, hogy mindig elhallgatunk a belépésekor.
- Azért mert kívül szőke vagyok, belül sötét!

Na, itt tartunk! Ébresztő, Magyarország!
SLAakku
Ez a kabátlopás esetétől tovább mutat, mivel már volt egy nyugdij lopásuk.
SLAakku
@A Tündik bündije: ...de hová vezet ez?
SLAakku
Ez oda vezet mint amikor ellopták a nyugdijakat. Birka magyar meg néz ki a lyukon mint amikor Antall segédletével (dilettantizmusával) az egész országot ellopták előle. Most meg siránkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.