A forgalomcsökkenés miatt benzinkutak tucatjait zárják be és kevesebb tart nyitva éjjel - írja a keddi Népszabadság. A Világgazdaság szerint az OMV tavaly óta három töltőállomást zárt be és további kutakon vezette be az éjszakai zárást.

A Népszabadság információi szerint a Shell a már bejelentett 34 helyett 45-50 töltőállomást zár be év végéig, az OMV az elmúlt időszakban már bezárt néhányat, az Agipot üzemeltető ENI pedig most adna túl mintegy féltucatnyi kúton.

Az összeállítás szerint az Agip legforgalmasabb benzinkútjai kivételével szinte mindegyik zárva tart éjjel, a Molnál ez az arány 50 százalék, az OMV- és Shell-kutaknak pedig körülbelül negyede nem üzemel.

A Világgazdaság arról ír, hogy az OMV tavaly óta három töltőállomást zárt be és a korábbi 57 mellett további kutakon is bevezette az éjszakai zárást. A társaság ezt a piaci igények változásaira adott válaszoknak nevezte - olvasható a cikkben.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A házi feladatot elvégezte a Fidesz !
Minden befektető kivonult az országból
sikerült Albánia szintjére vinni az országot !
Mert most is csak a Fidesz számít !
Csak mellékesen jegyzem meg a benzinkutak bezárásával
ismét nőni fog a munkanélküliek száma !
De kellenek a zsellérek a fideszes földesurak földjeire
éhbérért dolgozni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemma
@spu00: mondasz valamit ... deeee ... beleszólhatott volna az állam belülről, mint a Malévnál deee azt is eladták ... az előzők ... most meg késő bánat, eb gondolat ...
spu00
@lemma: Mindig az jön vissza, hogy van vélemény, csak nincs megfelelő ismeret.A Malévnál az volt a probléma, hogy egy kormány adott 100 mrdFt támogatást, hogy ne menjen tönkre, s ezt az új kormánynál visszamenőlegesen rossz néven vette az EU, s vissza kellett fizetni, s meg volt tiltva az állami támogatással történő cég mentés, s így magától tönkre ment, értelem szerűen a korábbi kormány hathatós segitségével.Nem kellett eladni, mert nem volt mit. A repteret azt eladták, de nem most, hanem korábban, na ki ? További jó véleményezést. A MOL témát deritsék fel Önök, érdekes lesz.
kkalman
Lassan lóra szállhatunk, ha "A"-ból "B"-be szeretnénk jutni.
Mutyiland jobban teljesít.
entero
@spu00: Mondjuk az kétségtelen, hogy nem a kormány bűne, ha egy kúton 50 forinttal többért adják a benzint, mint egy másiknál. Az persze, hogy kisebb forgalmat fog lebonyolítani, így törvényszerű az, hogy bezárjon.
lemma
@spu00: ??? eladták a részvényeket - tulajdonjogot az oroszoknak ... ennyi
köszi
verőce21
Tudni kellett időben eladni a benzinkutakat! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.