A Nézőpont Intézet legfrissebb, a trafikügy megjelenését követő első közvélemény-kutatása szerint a választásra jogosultak körében az utóbbi hónapban sem változott kormánypártok népszerűsége. Csak az Együtt 2014 kapna egy kicsivel több szavazatot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@A Tündik bündije: Még kávét is iszol? Jaj istenem...:-))
A Tündik bündije
@entero: Pillanatnyilag úgy állok a cigivel, hogy kint van a kocsimban a cigarettatárca, de hétfő délután szívtam el egyet utoljára. A kávém meg dugig van hígítva cukorral és tejszínnel, úgyhogy ennyi rosszaság kell.
Még mindig jobb, mintha sorozatgyilkos lennék...
entero
@A Tündik bündije: Csak poénkodok...:-)) Egyébként ritka, tudom, hogy valaki kávét se igyon. Én reggel csinálok két liter zöld teát, és azt viszem magammal. Nagyon jól élénkít, és a szervezetre is pozitív hatást gyakorol. A napi egy-két kávétól tényleg nem lesz semmi bajod, de a cigi az nem kellene, még egy szál sem. Mivel tesóm immunológus, láttam egyszer egy elhalálozott bagós tüdejét. Ne akard megtudni, milyen az...
A Tündik bündije
@entero: Értem.

Azért kicsit még furcsa nekem ez a gyors pálfordulás... plusz hogy itt vagy napközben...
szaboria1
Csak gondolkozni kell 262 fidesz-kdnp képviselő rokonait kérdezik meg akkor máris kijön a megkérdezett 1000 fő létszáma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.