Árokba borult egy cigarettát csempésző autó Túristvándiban, a két csempészt a rendőrök elfogták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
honnan jonnek ezek a nevek elo? "Turistvandi" "Izsak" en mèg miota èlek mèg a Kàdàr idelyèben sem hallotam ezeket a megnevezèseket! Mik ezek ? Romanok? ha igen az engem nem èrdekel, ès megse akarom tanulni ezeket a nevezetes helyeket. Meg mittudom èn, milyen nevek vannak mèg arra felè.
yazo64
@pacsni: Izsák Bács-Kiskun megyében van...
pacsni
"yazo64" arra nemvagyok ismeros, sose nèzem azokat a teruleteket, de mèg talàltam màsik kèt csoda falunevet, (Gyomaendrod, Fulophàza) soha èletemben nemhallotam ezekrol a helyekrol, lehet, hogy Kàdàr idelyèben nem foglalkoztak ezekkel a helyekkel, mert letuntek a tèrkèprol, ès most vissza rajzoltàk, mondvàn, hogy a viki arravalosi. En csak nyugati orszàgokat ismerem, mert arra huz a szivem, akkor is ha magyarvagyok.
csikknorisz
Természetesen a cigicsempészet megszűnik majd a nemzeti trafikok megjelenésével, meg az ezerforintos cigiárakkal, úgyhogy ilyen balesetek sem lesznek. :)
hallgatag
Megint szabolcsiak...nem vagyok rasszista, de már uncsi...
lehet hogy valamelyik " nemzeti trafikos" vitte feltölteni a még olcsón beszerzett cigit...hogy majd 12 %-os haszonnal továbbadja...mi ebben a csempészet ???
De nem is a rendörségre tartozik, hanem a NAV-ra...nem irigylem öket, lesz elég " ügyük"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.