A napokban 25 olyan céget jegyeznek be egy bajai lakásba, amelyek több mint 90 leendő trafikot irányítanak majd - írja a hvg.hu.

A lakás tulajdonosa, valamint a cégekben feltűnő személyek több szálon szorosan kapcsolódnak a hódmezővásárhelyi Tabán Trafik Zrt.-hez, a Continental dohánygyár terjesztő és forgalmazó cégéhez - olvasható a Hvg.hu cikkében.

A 25 bejegyzés alatt álló vállalkozás koordináló szervezete a Tra-Kord Kft., amit idén február 19-én jegyeztek be ugyanarra a bajai címre, mint a leendő cégeket. A Tra-Kord Kft. május elején 27 trafikra utaló domainnevet regisztrált a domain.hu oldalon, és ezzel párhuzamosan ugyanennyi, a domainnevekkel egyező nevű, bejegyzésre váró cég jelent meg a cégadatbázisban.

A lap szerint a bejegyzés alatt álló cégek székhelyéül szolgáló bajai lakás tulajdonosa Werner Ferenc, aki egy közösségi oldalon jelenleg a Tabán Trafikot tünteti fel munkahelyeként. Az Opten céginformációs rendszerében fellelhető adatok alapján a kilencvenes évek óta kapcsolatban áll a Continental tulajdonosi körével, a kétezres évek elején pedig a Tabán Trafik alapítója és részvényese volt.

Részletek a hvg.hu oldalán >>>

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
na kíváncsi vagyok a nemzeti oldal (azaz orbánék) most mivel próbálják majd ezekről elterelni a figyelmet, mert ez a portik, féle ügy elég gázos, a libázás is lefutott, az meg hogy hülyéket ugrasztanak a németekre, egyenesen röhejes. a hagyó ügy is bukni látszik, és a sukkorót sem feszegetik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
@SLAakku: Nincsen semmi részletek. A lényeg hogy csak saját használatra lehet, nem adhatod el. Így konkrétan nincs a törvényben, de a jövedéki adóról szóló részből egyértelműen kitűnik, hogy saját használatra nem tiltja semmi.
mátmar
A trafik pályázatok kiírásával és elbírálásával minden rendben volt a jól képzett miniszter asszonyunk szerint.
SLAakku
@mátmar: ...is. ("...a jól képzett miniszter asszonyunk szerint.")
dr lóherre
@bakegya: A trafikot nem az EU írta elő, ugyan is az nem kötelező az EU-ban.
Ez a trafik törvény arról szólt, hogy mások kezébe ( fityeSSesek ) kerüljön a 500 milliárdos ügylet. Ezt nevezi a BALTÁS VEZÉR piac átalakulásnak. A következő ilyen mutyi a Balliberálisok bankbetétjének át játszása a fityeSSesek bankbetétjére.
Nagyon egyszerű a megoldás, csak egy törlés és egy hozzá írás kell és kész a BETÉTMUTYI is.
bakegya
@dr lóherre: igen,helytelen a mondatszerkesztésem,de a túlzott alkoholfogyasztás miatt vagyok így kihegyezve a szeszre a cigi után első körben a drogok közül.
Hát ez az alapostörvényünk valóban nem fektet le semmiféle bankszámlazárolást sem.
Igyekezett is lezártnak tekinteni az alkotmányos vitáit az EU-val!-szerdán szavaznak a nagypénzakasztásaikról sietve-egy napon a deficit feloldásának kihirdetésével.Ezzel a lépéssel is azt védeti ki ,hogy ne nézhessenek bele a zsebrepuszikba.
SLAakku
Ezek most mind a gátakon szorgoskodnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.