Több fórumon is lehet véleményezni Palcsó Tamás öt trafikját. A Bors munkatársa egyetlen fórumozót sem talált, aki a védelmébe venné Tomit. Rámehet a karrierje a trafikügyre.

Céltábla lett Palcsó Tamás, aki öt nemzeti dohányboltot is nyithat, hiszen sikeresen pályázott. Többen azt vetik a szemére: elvette mások kenyerét. Az énekes állítja, megdolgozott a trafikokért - olvasható a Borsban.

A Megasztár felfedezettje nem foglalkozik az emberek véleményével. Hogy miért nem, arra a Borsnak nagyjából ugyanazokat a válaszait ismételte el, amelyeket április végén, az ügy kipattanása idején hangoztatott:

- Két diplomám van, közgazdaság-üzleti menedzsment és kommunikáció-médiatudomány, angolul felsőfokon beszélek, jelenleg is tanulok nyelveket. Tudatosan készültem erre - magyarázta a Borsnak Palcsó, aki állítja, az Eurovíziós Dalverseny után azért mondott le megkereséseket, mert pályázatokat írt: trafikosokat.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@human: Hogy is írja Babits? " Mert vétkesek közt cinkos aki néma..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Még van 1.500 nyeretlen lehetőség, lehet pályázni! Van akivel már aláírtak ? Vagy valakinek olyan értesítése, hogy mikorra hívták szerződés aláírására az illetőtt, vagy illetőket ? Olyan jó lenne ilyent olvasni.. De érdekes lenne, hogy a Sellyei polgármester / szenvedő szoci / feleségét most ki futtatta , hogy kapott egy trafikot, most őt a Fidesz felkérte, de milyen módon?, vagy a Boldvai rokonságot melyik Fideszes önkormányzat tette a listájára, valahogy magyarázzák már meg, hogy ez miként lehetséges? főleg ha nincs név azonosság ? Itt tényleg mutyi van?, de lehet , hogy nem ott ahol Önök mondják, hanem az ellenzék talált egy szeletkét, ugyan nincs jelentősége, de téma lehet?
Dr.luigilongo60
"Palcsó erre azt mondja, tudatosan készült arra, hogy trafikos-karriert fusson be."

Tényleg Tompika?

Hát ezen az ökörségen besírtam.
Nyugi, öt év múlva már tényleg csak a trafikjaidról leszel híres szükebb kis hazádban, vagy mehetsz a Bunyós Pityuval Bivalybasznádra haknizni
human
@spu00: Egy szeletke szekszárdi, egy csipetke szoboszlói és már kész is a fideszmutyi. Mindezt ízlésesen lázártálon tálaljuk. Jó étvágyat - már ha van gyomra - hozzá.
Remélem még az idén hűvösre kerül a banda.
zilikutya
Nekem rokonszenves volt a versenyen, de most már nem érdekel, hogy mit csinál! Jól megszedi magát és tojik az őt ért kritikákra!
Rjulia
Nem szabad bántani,ha a dalolás nem megy akkor árul majd cigit ez majd kifizetőbb lesz és még a hangszála sem gyengül a becsület meg mit számit a mai világban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.