Hajdúszoboszlón is egyeztethetett a Fidesz a trafikpályázaton részt vevők személyéről - legalábbis ez derül ki abból a fideszes levélből, amelyet a szoboszloihirek.hu szivárogtatott ki.

Kocsis Róbert, a Fidesz hajdúszoboszlói elnöke állítólag levélben véleményezte a trafikpályázatra jelentkezőket abban a levélben, amelyet Bodó Sándornak, Hajdú-Bihar megye fideszes elnökének, leendő városi képviselőjelöltnek írt - derül ki abból a beszámolóból, amelyet a szoboszloihirek.hu helyi híroldal tett közzé.

"Nem javasoljuk!" - fideszes levél szivárgott ki a trafikmutyiról

A portál szerint egy Fidesz-közeli informátoruk ismertette a rövid levelet, amelyet teljes terjedelmében közzé is tettek. Kocsis Róbert a beszámoló szerint az üzenetben azt ismertette, hogy a trafikra pályázók közül kiket támogat.

"Egy családnak kettőt adni úgy, hogy nincs velük kapcsolatunk, meggondolandó" - olvasható a neveket, címeket, személyes adatokat is tartalmazó levélben. "Ráadásul konkurenciát támaszt annak, aki velünk van ősidők óta. Nem javasoljuk!" - folytatja a levél ugyanarról a pályázóról.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a kabát túl nagy rátok ! Túllőttetek a célon
a kétharmados többségetekkel és a csillapíthatatlan
pénzéhes, hazudozásotokkal !
Ennyi mutyi a rendszerváltozás alatt összesen nem volt
mint az eltelt 3 évben !
Igaza van a Szanyinak ! Loptok, csaltok, hazudtok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Mondjuk ha ez a gyalázat egy Európai országban történik meg másnap már az egész fideSS maffia előzetesben lenne a keresztapával együtt.
entero
@Nauta: Rövidesen tiltásra kerülsz. Egyébként meg sajnállak, de hiába, genetikai hulladék minden országban van:-))
Nauta
@entero: Te csak hallgass!Pontosan te vagy az aki egyszerre több nickel mocskolódik itt! Beismerted,úgy hogy vegyél vissza!!
Nauta
@entero: mi van trmpli! A másik "énedet" rühelled vagy ezt?Miért ne említsük meg a folytonos hüjjeségeidet?
entero
@Nauta: Igen, beismertem, veled ellentétben, de csak a modera nevet, ami már régen a múlté. Nekem nincs másik ének, a sajátomat pedig nem rühellem, téged viszont egyre jobban. Te vagy egy kis kötözködő senki, akinek otthon nem jut szerep a családban, ezért itt éli ki magát. Lépjünk már túl ezen a gyerekes nick név mizérián, ha érdekel, ki az a trampli, akkor kérdezz meg néhány fórumozót, elég sokan tudják. Szóval részemről ez a nick neves baromság lezárva.
tulipan
A hagyományos narancsos "pályázat' !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.