A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon Vecsés és Pestszentlőrinc közötti ismeretlenek elloptak és megrongáltak több száz méter biztosítóberendezési- és erősáramú kábelt, emiatt az említett szakaszon lassabban közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform kedden kora reggel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Sajnos ez már nem hír, hanem mindennapos gyakorlat. Ameddig a felvevőhelyeken nem kell igazolnia magát annak, aki beviszi a kábelt, addig nem is lesz másként. Az átvevőhelyeket kellene komolyan ellenőrizni, és büntetni. A kábeltolvajokat pedig nem lopásért, hanem legalábbis közüzem megzavarásáért bíróság elé állítani.
marlin
Ja, kérem, a két hét az két hét, a két harmad az kétharmad, meg hát "á faájtesvííreknek is kell válámit juttátni á zsákmáánybul", a magyarok meg jájanak gyalog - hiszen már olyan midegy, hogy a Völner záratja be a vasútvonalakatt, vagy a cigányok!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.