Magyarországon a nemzetközi migrációs folyamatokat tekintve az utóbbi években két fontosabb változás figyelhető meg. Egyrészt megváltozott a bevándorlók összetétele, másrészt fokozódik az elvándorlás - derül ki a KSH vezetésével megvalósuló SEEMIG projekt kutatásából.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mert Magyarország jól teljesít !
Igaz? Kedves vezető !
bundi
gondolom ez az aratás részét képezheti.
""Ez az év az első aratás éve, és biztos vagyok benne, hogy jön majd még több is, csak arra van szükség, hogy támogassuk egymást" - mondta a kormányfő a felújított ciszterci apátság átadási ünnepségén részt vevők előtt, emlékeztetve: a magyar gazdaságban az idei első negyedév végén "megjelentek azok a biztató jelek, amelyeket a magyar nyelv gazdasági növekedésnek nevez"."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_viktor_az_aratas_eve_az_idei.553758.html
dzurinda
Tulajdonképpen a kivándorlás fejezi ki a legjobban, hogy nem tart semerre az ország. A kivándorló emberek a "lábukkal szavaznak", kifejezik, hogy az egész ország egy nagy posvány, ennél nagyobb kritika nem is érheti a mindenkori vezetőket. A kivándorlók viszik magukkal a tudásukat, a családjukat és az adóforintjaikat. Ideje lenne normális gazdaságpolitikát folytatni, mert nem maradnak adófizetők, egyre kevesebb embernek kell "összedobnia" a pénzt utakra, egészségügyre, szociális ellátásokra.
Csizmás Kond
A világon mindenütt vannak és voltak válságok, és volt és van vándorlás, és mégsem tünt el egyetlen ország sem a vándormánia miatt. Vannak akik csupán a jólétet hajkurásszák, akiknek nincs hon nincs semmi csak az, hogy vándoroljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.