A kormány megmentette az országot a csődtől, a lehetőségekhez képest teljesítette célkitűzéseit, elvégzett munkájának mennyisége pedig vetekszik az 1990-1994 közötti első szabadon választott kormányéval - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerda este Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Minden rekordot megdöntve április végén 93,4 milliárd forintra ugrott a költségvetési intézmények lejárt adóssága. Olyan sem volt még, hogy egyetlen hónap alatt 23,3 milliárddal nőjön a tartozás.

"Mindez csak a jéghegy csúcsa, hisz a költségvetési szervek által ki nem fizetett és lejárt tartozásokat jelenti. Mivel a fizetési határidő sokszor a szokott 90 napon túl is nyúlhat, így a költségvetési intézmények ki nem fizetett, ám esedékessé váló tartozása a több száz milliárd forintot is elérheti. Mindez az államháztartási hiány rejtett része. "
a fidesz programjából (amiről ugye tudhatjuk, hogy már legalább 60 százaléka teljesült)
"Nincsenek meglepetések a gazdasági ígéretek között

A Fidesz gazdasági elképzeléseiről szóló rész legfontosabb konkrét ígéretei a következők:

- tíz év alatt egymillió új munkahelyet teremtenek
- "az EU-pályázatok nyerteseinél a kisvállalkozások számára a 25 százalékos előlegfizetési arány 50 százalékra emelkedjen"
- a mai 90 napos fizetési határidők 30 napra való csökkentése
- a lakásállomány 10 százalékának felújítása évente"
forrás:

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100312-a-fidesz-2010es-v

Az Európai Bíróság a 2010 októberében bevezetett magyar távközlési adó miatt indított pert.

A kártérítés összege elemzői becslések szerint akár a 250 milliárd forintot, a magyar GDP körülbelül 0,8 százalékát is elérheti, ami jelentős mértékben megnövelné az államháztartási hiányt

Elképzelni sem tudom, hogy mi lett volna ha a kormány nem mentette volna meg az országot a csődtől!
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.

Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Ezek a jótét lelkek ellopták a nyugdíjmegtakarításukat, ellopták a fizetésük jelentős részét, produkáltak három év alatt egyes létfontosságú élelmiszereknél kétszeres áremelkedést, így aztán egyre kevesebb jut az asztalra. A legszebb, hogy ezt is eltűrte nekik ez a nemzet. Nagy vonalakban ezek mindent képesek megtenni ebben a hazában: belehazudnak a képedbe, hogy te rosszul látod/érzed, te igenis jól élsz abból a 47, pardon ma már 36 ezres közmunkádból, vagy a kiemelt minimálbéredből, ne adj Isten az átlagkeresetedből és csak alávaló komcsik hazudják neked azt, hogy nem tudsz naponta rendes ételt rakni az asztalra a gyereknek, akinek az iskolai közétkeztetés a Kánaán, hogy hetente egyszer jut az asztalra hús, vagy már idejét sem tudod, milyen az, nyaralni, ha csak azt nem tekintjük annak, hogy már egy éve nincs munkád, de legalább ingyen dolgoztatnak pár hónapig azzal a kamuval, hogy itt megtanulhatod a szakmát, majd kirúgnak. Nem, ez egyáltalán nincs így, ez a mindent uraló liberálbolsevik hazugsággyárak átverése. Ha mégis kimenekülsz ebből az országból és meghökkenve tapasztalod, hogy ott kint van munka, van megélhetés, emberszámba vesznek, vannak jogaid, nem pofázik bele a politika abba, hogy mit csinálj, sőt még a főnököd ösztökél arra, hogy igenis lépj be a szakszervezetbe, hogy érvényesíteni tudd a munkavállalói jogaidat, akkor erre a Kövér Lacik azt mondják neked, hogy ez megint a liberálbolsik...
DR Eric CARTMEN
FOLYTATÁS:... ez megint a liberálbolsik bűvészkedése, ne higyj nekik, mert átvernek.

Igenis jobb otthon, ahol Orbán Viktor meglop, ahol Lázár János elveszi a jogaidat, ahol a Jobbikkal együtt "kormányzó" polgármester, Rogán Antal véd meg az újnáciktól, ahol Kövér László még akár téged is lekomcsiz és kirúgattat, ha nem azt csinálod, amit ő mond, hiszen az a helyes, ahol egy miniszteri besorolású kancsal sámán irányítja a gazdaságot és ad tanácsokat egy miniszterelnöki besorolású jogásznak, ahol beszédképtelenségét vízivással leplező, érettségizett rattanbútorkereskedő-asszonyból lesz a fejlesztési miniszter, ahol egy értékes jogásztanárból ezek az emberek egy megalkuvó igazságügyminisztert csinálnak, aki kussolva tűri, hogy szakmailag és emberileg megalázzák, amikor egy köztörvényes baltás gyilkos kiadatását kell levezényelnie és megmagyaráznia az egész világnak, ahol az agrárminiszter olyan földbérleti pályázatokat vezényel le, aminek az alávalóságát már az államtikára sem bírja elviselni, ahol a nyugdjípénztáraknak és 3 millió tagjának zsarolással kierőszakolt kirablását egy kiflitolvaj szőke nőre bízzák, ahol a miniszterelnök helyettese egy nem létező és nem mérhető párt védett állatokra büntetlenül vadászó keresztény erkölcscsősze, ahol szélsőséges, rasszista eszméket terjesztőket tüntet ki egy teológus lelkészből lett miniszter, ahol egy független politikai intézet vezetőjéből hirtelen kormányszóvivő lesz és érdekes módon a cége elnyer szinte minden pályázatot, állami megbízást, amelyen elindul, ahol csak a kormányközeli cégek nyerik el a pályázatokat, ahol csak az a média jut állami hirdetéshez, amelyik azt írja meg, amit a miniszterelnök-pártelnök akar, ahol egy olyan ember a kormány elszámoltatási biztosa, aki színlelt szerződéseket ellenjegyezett és magánokirat hamisítási ügybe keveredett, ahol az oktatási államtitkár szerint a tanárok ostoba bohócok, ahol a foglalkoztatási államtitkár lapáttal várja az 50 kilométert legyalogolt éhségmeneteseket és pálinkával...
SLAakku
@DR Eric CARTMEN: És akkor Áder János azt mondja: soha többé nemzetiszocialista, soha többé szocialista diktatúrát!
vörösfuvalat
kormány megmentette az országot a csődtől. Igen a Bajnai kormány. Már megmentette egy-két csíkkal többet szívtál Lacikám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.