Budapest – A trafikbotránnyal betelt a pohár, s nemcsak az egyszerű dohányosoknál és a trafikot üzemeltetőknél, hanem minden olyan magyar állampolgárnál is, akinek fontos a becsület – mondta Karácsony Gergely független országgyűlési képviselő, az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség szombati, budapesti tiltakozó akcióján.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: űrbán
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
Ideje lenne indítani egy népszavazást, legalább 3 kérdéssel!
1 Egyet ért e Ön azzal, hogy a kormány alkotmányt módosított,elvéve az emberek alapvető jogait?
2 Egyet ért e Ön azzal, hogy azóta hitbizományként kezeli a kormány az országot?
3 Egyet ért e ön azzal, hogy Orbán kénye kedvére törvényeket hozhat?
Amit ezek művelnek, az büntetendő.Súlyosan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@űrbán: még néhány apróság.Kossuth pénzügyminisztériumát és dolgozóit kiradírozta,szélnek eresztette és szakbarbárokat ültetett a helyükre.Az IMF hitel nem felvételre két marionettbábuval kivolt p.dobni 200 de bizonyára ennél több milliárdot az ablakon,miközben nem csinált ügyet a baltával gyilkoló szélnek eresztéséből.A 27%-os ÁFÁJÁNAK,a csipszarok utáni emelése se piskóta a magyarok asztalán...a földrészletek regisztráltatása is k.nagy teher miközben a kulákgyerekek erdeit tarra vágják -félve az államosítástól,de pusztán egyéni haszonszerzés céljából tüntették el,most aztán telepítésssel egybekötött büntetést rovatnak ki.Hol mit privatizáltak és hogyan,mindenki láthatta hallhatta a manipulációikat.Kő-kövön nem maradt!
human
Az a pohár lehet soha nem fog betelni, mert lyukas az alja és alul kicsorog a régebbi hülyeség.
kukac50
A vállalkozásokkal meg fizettetni akarják a sport fejlesztési hozzájárulást.
A jó édes anyjukat b,,,,, szájba.
entero
@dömdödöm: Aki dohányzik, az ne sírjon...:-))
kukac50
A FIDESZ anyagi forrásainak biztosítását Pintér Sándor, akkori Országos Rendőrfőkapitány látta el. Mivel az Antall kormány ez időtájban, a kiskunhalasi főgyűjtő KM1-es tankállomás gazolin készletének fosztogatásával, és a rablóprivatizációval volt elfoglalva, Gergényi Péter, Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitány óvó szárnyai alatt, az olaj -és szesz maffián kívül, Pintér Sándor irányítása alatt a nemzetközi kábítószer, fegyver -és szervkereskedelem bevételeiből is részesült. Orbán elsősorban a Bács-Kiskun megyei vállalkozókat látogatta rendszeresen támogatás begyűjtése végett. Így tett szert 400 millióra Sepsi Lászlótól, a határokon elkobzott zárjegynélküli cigaretták átjátszásából, melyből Sepsi milliárdokat forgalmazott, de Orbán nem vetette meg, a szeszhamisításból származó kenőpénzek „jutalékát”, és az olajszőkítés védelmet élvező orgazdáinak juttatásait sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.