Csak virágzó közösségekből épülhet erős Magyarország – mondta Navracsics Tibor a Szeresd a magyart! címmel rendezett konferencián csütörtökön a Veszprém megyei Nemesvámoson. A miniszterelnök-helyettes szerint az állami cégeknek a közjót, nem a magánjavakat kell szolgálniuk.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
"Hazaszeretet erőssé akkor válik, ha hasznot hoz" PL.: TRAFIKOT
kkalman
"Szeresd a magyart!"
Jó lenne, ha elkezdenétek, akár visszamenőlegesen is, ahogy a fityisz divat diktálja.
Tootsy
Mindjart kezdheti a Kozgeppel,,... Na, megint jol ledegradaltak a hazai maganvallalkozasokat: tehat ha valaki csinal egy csaladi vallalkozast, tisztessegel, becsulettel, szaktudassal, az altala termelt vagyon egy lofingot sem er a "koz"-nek, mert nem allami termelo,... Az illeto csak a gatyajat fizetheti be adozokent, de ne nagyon erezze magat hazafinak, arra ott van pl. a Kozgep...ami szinten nem allami, csak nagyobb...

Megette a fene, ha valaki azert szereti a hazajat, mert az hasznot hoz...Igazad van, vorosfuvalat,... TRAFIKOT...:o(((
human
Most ezzel azt akarja mondani, hogy dolgozzunk többet? Talán a sztahanovista szombatot is bevezetik, hogy teljesítsük a párt által megszabott éves tervet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.