„Két kisgyerek mellől elmenni hegyet mászni! Ez a fazon sose volt normális…” – állapította meg Dénes, aki mélyen elítélte a felelőtlen embereket. Egyszerűen nem fért a fejébe, miért hódít valaki havas, jeges, mostoha csúcsokat ahelyett, hogy nyolctól négyig a művileg kellemessé tett hőmérsékletű irodában ücsörögne.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: kardinalispinty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ne bántsátok Erőss Zsoltot. Ez volt a hobbija, tessék tiszteletben tartani. Ha a családja elfogadta, akkor nektek nincs jogotok "úgykellettezni"!
Dr plágium
Persze amikor kitűzte a Magyar zászlót a csúcsokon, akkor senki nem mondta, hogy úgy kellett... Nem sok embert találni aki műlábbal ilyen útra vállalkozik.
A magyarok jó hírét vitte a világba, tiszteljük ezért. Neki ez volt az élete, sajnos ez lett a halála is, nyugodjon békében!
Dr plágium
Ezt a Dénest, nagyon seggbe tudnám rúgni! Hogy meri megkérdőjelezni, hogy milyen anya Erőss Zsolt felesége? Mit képzel magáról ez a faßkalap?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.