Az internetet használó felnőttek 48 százaléka fordult az online álláskereső oldalakhoz 2011 óta. A fiatalok a megfelelő mértékű és minőségű munkatapasztalatot, az idősebbek a minél magasabb végzettséget tartják a legfontosabb tényezőnek a munkaerőpiacon. A kapcsolati tőke erejében mind a két korcsoport egységesen hisz - derül ki az NRC Marketingkutató internetes álláskeresési szokásokról készített felméréséből. Legerősebbnek a mérnöki és pénzügyi diplomákat, legkevésbé versenyképesnek az agrárszakmákat tartják a munkakeresők.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Munka kereső van bőven a kormány gondoskodott erről a részéről,kirúgások,munkahely megszűnésekkel,de a 2013-ra igért 1 millió munkahely ígéret,még ,a Holdon van,hozzáférésük lehetetlen ,na meg közmunka a neve,napi 4-6 órában !
kedwes
"Több mint 2 millióan kerestünk interneten állást az elmúlt két évben!"
Azon egyszerű munkakeresőket - mintegy két milliót - nem számítva, akiknek még nem volt, ma sincs Internet hozzáférésük, nem is lesz mostanság, mert munkájuk sincs.
Akkor meg miből?
Nos, akkor mennyi is az annyi? Már a munka nélküliek aránya? Nálam, több mint 30%!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.