Előszerződést kötött a piliscsabai polgármester 2008. december 31-én azzal a céggel, amelyik aztán 2009. február 10-én az önkormányzat meghívásos közbeszerzésén megnyert egy útfelújítást. A történet csak 2010-ben derült ki, miután az útépítésben érintett lakosok bíróságon támadták meg az önkormányzat számítások nélkül megállapított útépítési hozzájárulását. A rendőrség különböző szervei eltérően vélekedtek arról, történhetett-e bűncselekmény. A pályázati iratok egy része eltűnt, de emiatt senkit nem tudtak felelősségre vonni. Kis magyar abszurd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Állítólag ha egy konzorciumban nincs benne a közgép, az nem is nyer milliárdos munkákat.
coyote3
B@szki, ha egyszer sürgős volt az az útfelújítás :))))))
mátmar
Mi itt a probléma? Már meg lehetett szokni, hogy fű alatt megy a mutyi. Kit érdekelnek a törvények hacsak nem nekem kedveznek? Az, hogy eltüntetik a bizonyítékokat az természetes.Nehogy valaha valami kiderüljön.(TRAFIKMUTYI) Mert akkor meg lehetne keresni a felelősöket.
kukac50
Sógor koma jó barát elnyeri a munkát, már akkor amikor még a közbeszerzési pályázat nincs is kiírva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.