A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök egyenes beszéd helyett ma is csak fenyegetni tud a Hajdú-Bét-ügyben.

Kocsis Máté így reagált arra, hogy az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetséget vezető Bajnai Gordon személyiségi jogi pert indított Zsigó Róbert Fidesz-szóvivő ellen a Hajdú-Bét-ügyben tett nyilatkozatai miatt.

Bajnai Gordon bár akkor lett volna ilyen tettre kész és dinamikus, amikor a kisemmizett hajdú-bétes gazdáknak lett volna szükségük válaszlépésre, de egyenes beszéd helyett ma is csak fenyegetni tud - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kocsis Máté hozzátette, Bajnai Gordon, aki a Wallisnak, a Hajdú-Bét tulajdonosának vezérigazgatója volt, ma politikusként nem feltétlenül csak jogi, büntetőjogi, hanem erkölcsi számvetéssel is tartozik az országnak.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Egyenlőre ma még a bíróság a tények szerint ítél, ezért döntése megbízhatóbb adatokon alapszik, mint a karaktergyilkos politikusok hazudozásai.

Hónapokig hazudoztak, hogy a Köztársasági Elnökünk egyedül írta a doktoriját. Végül kiderült írni se tud, mert diszgráfiás.
Az egész ország szégyenkezett az eset miatt. Most az erkölcsi prédikáció különösen hangzik, ugyanezen szájakból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Ha jól emlékszem Bajnai Miniszterelnök urat a Bíróság felmentette a Hajdú-Bét ügyben!
Ez már lerágott csont, tovább kellene lépni. Még 1 év van a választásokig, de már megy a mocskolódás, a hazudozás, rágalmazás.
Persze azért kapják elő mindig, mert félnek tőle, mint az ördögtől.
A fidesz inkább foglalkozzon a saját sarával, meg a békemenetes sósavas vénemberével.
coyote3
Vajon dolgozni is úgy tud ez a kis nyálas pénisz, ahogy hazudni?
human
Banai nem fenyeget, hanem pereket nyer meg. Majd csak kifárad a fidesz gyűlöletpolitikája.
tenger49
...Bajnai a fenyegető,nem is tudom ki és kik jelentettek fel 90%-ban alaptalanul minden nekik nem tetsző elöző kormányzati tényezőt?
Dr. Felipe
Megint túlpörgeti a fideSS a gyűlöletkampányt mint 2002 ben. Akkor is ez volt a vesztük és most is ez lesz mert a hataloméhség elvette a maradék eszüket is. Ezek a mocskolódások mind Bajnai malmára hajtják a vizet. Akik változást akarnak és nem akarnak tovább maffia országban élni azok mind Bajnaira fognak szavazni és ezek az emberek napról napra többen lesznek. 2014 re egy hatalmas Bajnai gárda fog kialakulni ami elsöpri ezt a rohadék maffiajobboldalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.