Állítólag rekordot döntött 2012-ben mind az működőtőke-beáramlás, mind a működőtőke-kiáramlás Magyarországon. A kettő különbözetéből eredő pozitív érték pedig a válság óta nem volt olyan magas, mint tavaly. Mindez önmagában azt jelentené, hogy hazánkban minden szép és jó, a külföldi befektetők csak úgy hozzák ide a beruházásokra szánt tőkét. Az ördög azonban, mint oly sok esetben, a részletekben rejlik. És a részletekből az derül ki, hogy a Varga Mihály vezette minisztérium megpróbált mindenkit átverni!

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Haza hozták a Svájci bankokból a pénzt.
gibgab
"Néhány megtévesztően jó adat és annak ünneplése helyett elsősorban olyan gazdaságpolitikára lenne szükség, amely növeli hazánk tőkevonzó képességét. Az elmúlt évek, hónapok eseményei viszont egyre inkább elijesztik a külföldi befektetőket az országtól. A kormány fantomszabadságharcot vív az Európai Unió ellen, a németeket egyre inkább magunkra haragítjuk, a jogrendszerben káosz uralkodik, és az elmúlt 23 év legtöbb államosítása is ehhez az időszakhoz köthető. Ilyen környezetben kizárt, hogy felpörögjenek a beruházások. Márpedig a beruházási kedv növekedése elengedhetetlen lenne a fenntartható növekedés szempontjából."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.