Nem számít rá, hogy az uniós pénzügyminiszterek ne hagynák jóvá az EB javaslatát, de semmi sem kizárt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@Tootsy: Nem akarok túlzottan okosnak tünni, de ha a gazdaságot agyonverték , akkor valahonnan pénzt kell szerezni a költségvetésnek. Ennek legegyszerűbb -és legorbánibb -módja a különböző adók bevezetése. Engem nagyon nem lep meg a dolog.
Tootsy
@coyote3: Adokat mar nem fog bevezetni, de nem azert, mert nem akar, hanem mert mar nincs amit es akit megadoztasson... A cikkbol idezett mondatban az rejlik, hogy van meg allami kezen ertekes ingatlan, ha mas nem, epuletek, preferalt helyeken, mint pl. a Balettintezet, ami a Belvarosban, exponalt helyen van, es most izelgetik a portugal tulajdonost, hogy vagy csinaljon vele valamit, vagy a magyar allam vissza fogja venni. Ilyen epulet pl. aranybanya egy multimilliardosnak, mert akarmit is csinalhat belole, penze van a felujitasra, vagy pl. meg is tarthatja a sajat szempontjainak megfeleloen mukodo Balett Intezetet... Ahogy a muveszet osszes mas teruletet is kiadta politikai s@ggnyaloknak, ugyanezt megteheti itt is...
Tootsy
Meg az sem biztos, hogy a szerencsetlen devizahitelesektol elrekviralt ingatlanokat fogja szQrer-hugyer odaadni a csokosoknak (persze az ingatlanok valodi ertekenek toredekeert, es igy a mar most is gazdag reteg uj haztulajdonoskent kiadhatja berbe ezeket az ingatlanokat, meg nagyobb haszonra teve szert...)
Az ordogi az lesz az egeszben, hogy ezzel ugy fog kinezni a nemzetgazdasag is, mintha valodi gazdasagi fellendules tortenne, kozbe losz@ar, semmi sem tortenik, csak a multimilliardosok ingatlanokba fektetik a felhasznalatlan zse'-juket... Ekkor jon majd a fideSS melldongetese, hogy milyen jok is ok a gazdasagban...
coyote3
@Tootsy: Nem akarlak megkopasztani, így nem ajánlok fogadást új adókat fognak bevezetni. De légy őszinte. Mertél gondolni, hogy lesz pofájuk ellopni a Manyup pénzeket? Vagy mertél-e gondolni a reklámadóra? Esetleg a "nem áthárítható tranzakciós illetékre" ? tedd a szívedre a kezed, ugye, hogy nem. Lesz itt még új adókivetés az adócsökkentés nemzeti kormánya részéról! Hamarosan jön a választás és most osztogatniuk kell, hogy az elégedetlenkedőknek befogják a száját. És mivel a gazdaság halálközeli állapotban van, adóforintok kellenek még ide. és nem érdekli őket a következmény. Na meg kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól, jó mélyen lehet belenyúlni a bukszába. Meglásd elszalad itt úgy a költésvetés, hogy agarakkal sem érjük utol...
abacs62
Semmi sem kizárt Brüsszelben, hát még M.O.-on?
Tootsy
@coyote3: Ebben a remalomban minden elkepzelheto, mert a nevunk mar Abszurdisztan, ebben tokeletesen igazad van.
De tudod, en azt latom, hogy most egyszeruen nem tudnak mire kitalalni ujabb adonemet, hiszen meg is kell nevezni, hogy mi a fenere kell "onkent" adakoznunk, ugye ezzel egyetertesz?
Persze, hogy a vastagborrel a pofajukon barmire kepesek, ezt latom, de ahogy szetnezek az eletunkben MINDEN szinten, SZINTE mindent megbuzeraltak, a vilagon semmi nem maradt erintetlenul, mihez tudnanak meg ugy kozeledni, hogy megerje kipreselni abbol az adot. Nyugdijasok , diakok kilove, rokkantak kilove, munkanelkuliektol mit tudnak elvennei, az autosok, dohanyzok, cukrosok, es persze csak az egyszeru ehberert dolgozo kozmunkasok mar kilove... A fustadot mar lelottek elottuk, mint otletet, a simicska-kulonitmeny jarhatja ejjel a megadott cimeket adobehajtas cimen, az egyhazak padlora teve, (a krisnasoknak is annyijuk van csak, amibol a kajat fedezik a szegenyeknek), bankok megadoztatva, reklamok szinten, itt Ujzelandon a farmeroknak be akartak vezetni a szellentes-adot (nem vicc!!!, de nem jott at a dolog), ennyi allat viszont nincs otthon, ami ennyit pukizna,( igaz, farmerek sincsenek, akik fizetnenek az allataik utan), igaz visont, ha valami otleted volna, akkor csak nekem ird meg priviben, nehogy ezek itten meg otleteket kapjanak, hihi,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.