Feltűnő a hasonlóság az évek során megrendelésre készült debreceni városfejlesztési stratégiai anyagokban. Az ugyan természetes, hogy a már meglévő dokumentumokat évről évre alapként használják egy következő elkészítésekor, ám a szó szerinti egyezés („dr” Schmitt Pál óta) vérciki.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: ulrike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Hat ez a legolcsobb megoldas a problemakra: mindenki ugyanazt hajtogatja, es mindenki ugyanazert a szovegert veszi fel mar evek ota a zsozsot,,... Ebbol is az latszik, hogy SENKI nem olvasta ERDEMBEN vegig a szovegeket, nem nezte at a terveket,...Minek is? A tervek megvalositasara mar nem marad penz, ha szazmilliokat fizetnek ki mar kb. 5-szor ugyanarra a tervre? Igy ertheto,...:o))
ulrike
Engem ez még felháborít, de lehet, hogy naiv vagyok. Legalább fogalmazzák át, vagy menjenek ki a helyszínre, és ne írják azt egy már 4 éve meglévő épületről, hogy még ezután épül meg. pff szánalmas
100 milláért én is megmondhattam volna, hogy melyik utcák a legzajosabbak :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.