A volt miniszterelnök szerint egy jobboldali kormányzat a kulturális, sőt: a tudományos szférára is ki kell, hogy terjessze a maga szemléletmódját. A mai kormányt „mérsékelt jobboldalinak” tartó Boross híve az új alaptörvénynek. Úgy látja: marhaság, hogy a horthizmus egy kegyetlen diktatúra volt, ahol a csendőrök naponta verték az embereket. Azt mondta: a budapesti zsidóság Horthy Miklósnak köszönheti az életét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@gabrella: A Kossuth tér mit gondolsz miért lett szétbarmolva! A '44 előtti horthi kort akarják vissza csinálni ott is!!Szisztematikus náci restauráció folyik ma MO.-on!
Nauta
@szablyafűrész: A "belebölcselkedést" jobb lett volna "..." tenni! Mert egy szenilisnek nem áll jól a bölcselet!!
gabrella
@Nauta: Nekik biztosan jó lenne, de másnak?
Nauta
@SLAakku: ...irta ezt az akkori Magyar királyság kormányzója Vitáz Nagybányai Horthy Miklós mint szövetséges, Adolf Hitlernek a Harmadik Birodalom kancellárjának és legfőbb hadurának!Szóval ennyit a boross féle "zsidómentésröl"!
SLAakku
@Nauta: "...Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe - kivált külföldön - a zsidó..." (Horthy)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.