A Fidesz szerint az a tény, hogy Magyarország kilenc év után kikerült a büntető túlzottdeficit-eljárás alól, kizárólag a magyar emberek teljesítménye: Magyarország saját erejéből állt talpra, mindenféle külső segítség nélkül, miközben „kamatostul törleszti a baloldal által felhalmozott államadósságot” – írja csütörtöki közleményében a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A fityesz meg lenyúlt 3000 milliárdnyi nyugdíjvagyont, de nem baj...

"Bővül a foglalkoztatás, rekord alacsony az infláció, nőnek a bérek."
Úristen, áruld már el, hogy hol élsz, te génkezelt, agyrokkant senkiházi?
kedwes
"A szocialisták „2300 milliárd forintot vettek ki az emberek zsebéből”" Nyócévalatt!
A fideSS ennek a többszörösét vette ki az elmútháromévalatt!
Mennyivel jobb arányban tevékenykednek!
Igen, a Magyar emberek erejéből jutottak amagyarpolitikusok ilyen magasra. Miközben az emberek 80%-a szinte éhezik! Köszönjük!
tűzróka0919
Vadbarom ! Ez az , hogy csak befektetnek nem beruháznak : Ugye mekkora a kettő között a különbség . Mert ugye a befektető veszi az államkötvényt melyet lejártakor az állam kamatfelárral visszavásárol . Tehát ez nem növeli a gdp csak az államadósságot . Érdekesen gondolkodik szösziszenátorasszony a családok nagyobb bevételéről . Valahogy nekem úgy tűnik mintha csökkenne az átlagcsaládok havi pénze . Viszont a hozzád hason szőrűeknek tagadhatatlanul nőtt . A foglalkoztatottak számát az általatok kitalált rabszolga munka csökkenti ideig-óráig . Hazudsz mint mindig és hamis tényeket közölsz a nyilvánosság felé . Érdemes lenne beperelni hamis adatokkal való visszaélés vádjával . Csókol :Pityu a tanyáról :*

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.