Zsúfolásig megtöltötték a hívek a belvárosi plébániatemplomot péntek délután, ahol Orbán Viktor ötvenedik születésnapja alkalmából mutattak be hálaadó szentmisét. A hvg.hu tudósítójának becslése szerint legalább 6-700 ember, zömében idős nő töltötte meg a templomot, olyannyira, hogy a padokban már nem jutott mindenkinek hely, pótszékekre volt szükség, és sokan állni kényszerültek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A szerelmes asszonyok:-)) Most bezzeg tudtak álldogálni, bezzeg a buszon ugorjon fel a fiatal a üllésről mert a szegény öregasszony nem tud állni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@JAJMÁR: Ja, mar gyulnek a megfelelo feltetelek,... eleg oreg, ... csodat is tett (pillanatok alatt eltuntette a manyup=penzt), latomasa is volt (Magyarorszag jobban teljesit), es a hite is megvan hozza,.. (Azt hiszi, hogy o fogja nyerni a 2014-es valasztast..)... Csak a legfontosabb kriteriumnak nem felel me'g meg,... Talalgassatok, csak ne irjatok le ide,...Figyel a Big Braner, lezerjani meg a TEK
Tootsy
@hallgatag: Je, kepzeljetek, irtam egy aranyos valaszt Nektek, beleirtam, hogy a telefonvonalamat lehallgatjak (1 ora 55 =nel megszakadt, amikor meg 813 perc beszelgetesi ido volt rajta), es mikor rakattintottam az elkuld-re, elobb szepen kitorlodott az uzenet,... Ketszer is,... Ez a harmadik,... Talan atmegy,...:o))
JAJMÁR
@mariaberta: Nem, élő ember semmiképpen sem lehet szent. Esetleg szentéletű, de akkor kolostor magányába kell vonulni. Felőlem a kettő közül bármelyik lehet:D
DR Eric CARTMEN
Ott volt a teljes Lipótmező kettes és hármas épülete egykori "lakói" !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.