A nemzeti fejlesztési miniszter a pénteki Magyar Közlönyben közzé tette a használatarányos útdíj - e-útdíj - tarifáját, valamint azoknak az utaknak a jegyzékét, amelyek július 1-től...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Német tulajdonú cégnél dolgozom,heti 5-6 kamion árút visznek Németországba ,magyar területen kb. 300 kilométert.Már így is sokallták a szállítási költséget ez aztán beteszi a kaput a cégünknek,valószínű mehetünk a levesbe.Gratulálok az orbán kormánynak (nem volt kisebb betűm)
dömdödöm
Az ellenkezőjét váltja majd ki mint amire számítottak . Ezekkel az ősbarom ötletekkel tovább rombolnak ! Sikerül továbbra is elüldözni innen mindenkit. Remélem ez a politika minél hamarabb be lesz szüntetve mert ez senkinek a hasznára nem válik azt biztos .:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
gugu45
T.Dr...
Te csak ne idegeskedj a szállítmnyozó cégek nem fognask megszűnni. Nem mennek a "levesbe"!
A Tv. ben már nyilatkozott az egyok képviselőjük, hogy ezt az útdíjat már nem tudják lenyelni. Vagyis a fuvarköltségbe be fogják számítani. És mivel ennek következtébena duvaroztató drágábbanjut az árújához, drégábban is fogja adni, neked, és nekem.
Akkor ki is fizeti az útdíjat? Csak nem a vásárló?
Vagy mégis?!
Ez nem más mint egy "rejtett üzemanyag áremelés. Azt is a vásárlók fizették mefg, és ezt is azok fogják.
De a zorbánék büszkén mondják, hogy a NÉP! terheit ők nem növelték
Vagy mégis?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.