Szabadságvesztésre, pénzbüntetésre és a közügyek gyakorlásától való eltiltásra ítélte a Miskolci Törvényszék a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés volt alelnökét és Onga község jelenlegi polgármesterét vezető beosztású, vagy fontosabb ügyekben intézkedésre jogosult hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt - tájékoztatta Szabó József, a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t. Az ítélet nem jogerős, fellebbezések miatt a per a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Milyen érdekes, hogy a médiák ezt nem mutogatták naponta ,mint anno Hagyót,vagy Hunwaldot, pedig azok az ügyek kifulladni látszanak.
űrbán
Kezdődik :)
A mocskos fideszbűnözők szépen libasorban vonulnak a sittre :D
pacsni
ez a alelnok ki vanselejtezve, tehàt az orbànnak màr nemkell igy elteteti làbalòl!
Dr.luigilongo60
Milyen érdekes, hogy a médiák ezt nem mutogatták naponta ,mint anno Hagyót,vagy Hunwaldot, pedig azok az ügyek kifulladni látszanak.
űrbán
@Dr.luigilongo60: A csúti tahó lakájmédiája miért mutogatna egy mocskos fideszbűnözőt ? :)
pacsni
ennek nemirtàk ide, hogy mennyi buntetèst kapott, akkor az megy a felejtobe, az tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.