Nem találtunk olyan parlamenti képviselőt vagy diákot, aki június 4-én az Összetartozás dalát énekelné. Pedig a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium körlevélben szólította fel az oktatási intézmények vezetőit, hogy a trianoni békeszerződés aláírásának napján a kifejezetten erre az alkalomra rendelt dalt énekeltesse a diákokkal. Egyelőre nem jött be, de este hatig még lehet szervezkedni. Igaz, a dal még a Fidesz egyik szóvivőjének sem lesz kedvence. Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Jo mondas volt, hogy "Elvtarsak, ami nem megy, ne eroltessuk!" Nem lehetne ehhez tartanunk magunkat? A szint rendkivul kozel all a Kedvesemhez,...
Talan az iskolak alsotagozatosaival kotelezoen el tudjak enekeltetni, mert muszaj, na de mikor fognak tudni barkit is erre ravenni, felnottet?
A magyar ember ket alkalommal szokott enekelni: Vagy fergeteges jokedveben, vagy rettenetes bujaban. En azt hiszem, hogy Bartok Bela "Elindultam szep hazambol, hires kis Magyarorszagrol ..." c. kesergoje fejezne ki legjobban a mai hangulatot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@sport50: Haaaat,... ha az a barack "futyulos"?... :o)
Nauta
Na,ki?? Háááát a csúticsuhajjás kerényi néni!! aaaaaaaz!!! A disznósz@r,összetartozik a birka sz@ral!!Egyben azonosak!! Mindkettő elválik a víztől!! Oszt jó napot! (még 11hónap!!)
Nauta
@SLAakku: Se rá ránts!! Kell bohóc is az EU-ban!!
Nauta
@sport50: No,az érdekes vóóóna!! Héééé várjatok!! hadd vegyem be a görcs...akarom mondani a röhögő görcsoldómat! Oké, most mááá gyühet a kornyika!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok