Rendkívüli erőpróba előtt áll az ország a dunai árvíz miatt, ezért összefogásra van szükség - hangsúlyozta a Fidesz szóvivője.

Selmeczi Gabriella azt mondta, megnyugtató, hogy a kormány a helyén van, minden pénzügyi eszköz rendelkezésre áll a védekezésre, amelyben katonák is szerepet vállalnak. Jó látni emellett, hogy sok önkéntes is jelentkezett az árvíz elleni munkálatokban való részvételre - tette hozzá.

Az ország a 2010-es árvíz és vörösiszap-katasztrófa után újra egy rendkívüli erőpróba előtt áll - fogalmazott, felidézve, hogy három évvel ezelőtt az emberek összefogása átsegítette az országot a nehéz helyzeten. Ma újra itt az összefogás ideje - hangsúlyozta a kormánypárt szóvivője.

Selmeczi Gabriella megjegyezte: mivel most mindenkire a gátakon van szükség, a Fidesz elnöksége úgy döntött, elhalasztja a párt vasárnapra tervezett kongresszusát, és minden Fidesz-tagot a helyi árvízi védekezésben való részvételre kér.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Gabika, 2 kávé, és egy konyak ide a gátra rendel...meg tudja jegyezni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@jancsik68: Térdre borulok nagyságod előtt, és azt kiáltom: KÖSZÖNÖM!!! :-)) Az eszemet nem te adtad, amivel dolgozom.
entero
@űrbán: Néha megpróbálod elfedni, hogy te vagy Nauta, írsz pár emberi mondatot, de nem sokáig bírod a jó modort megtartani:-))
jancsik68
@entero: Az eszed nem én adtam,igy tehát az neked nincs is. Azaz észnélkül dolgozol,mint a Vezired.Ez jellemző rátok és a mai vezetésre!!!
entero
@jancsik68: Szerencsére ebben nagyot tévedsz, de ez legyen a te problémád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.