Egyetlen percig sem hiszem, hogy Balog Zoltán hülye. Ennek igen sajátos oka van. Ha azt feltételezném ugyanis, hogy az emberi erőforrás-miniszter hülye, akkor elfogadnám a tényt, hogy hazánk vezetésében olyan emberek ülnek, akik észbeli képességeik miatt nem alkalmasak feladatuk ellátására (az én felfogásom szerint a „hülye" szó nem azonos a „hazug, korrupt gazember" kifejezéssel, bár Balogról ezt sem feltételezem, végtére is pap).

Viszont van egy-két apróság, amit nem hiszek el. Szaniszló Ferenc kitüntetésekor állítólag nem tudta, hogy az Echo TV műsorvezetője antiszemita és egyéb idióta megnyilvánulásokat szokott kipréselni a száján a nyilvánosság előtt. Persze, amikor „rájött", megbánta a dolgot és visszakérte a Táncsics Mihály-díjat, sikerrel. Nem mondott le, pedig elegánsabb lett volna, mint vállalni tájékozatlanságát, de sebaj, amíg a közfelháborodás tart, addig legalább nem azzal foglalkozik a közvélemény, hogy mit művel közben a kormány többi tagja.

Az Egyenlítő TV jegyzete a Kárpátia-ügyről >>>

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Tootsy: Ezt nagyon jó volt olvasni.
Másrészt, ez a mi dolgunk, nekünk kell megoldani, nem várhatunk másokra. Ha ez demokratikus módon, a következő választáson nem sikerül, akkor pedig bizony rólunk szólnak a kritikák.

Sokan vannak, akiknek egyszerűbb az élet, ha megmondják neki mit gondoljon, mit érezzen, hogyan neveljen gyereket, hogyan és hol válasszon párt és mikor, melyik gombot nyomja. Észre sem veszi, hogy a föld eltűnik alóla
Aztán van egy másik réteg, amelyik meg mindenen vitázik, mert a vitában akar győzni, nem a cél a fontos. Ezért aggódom...
Az ország vajon kinek fontos?
Tootsy
@JAJMÁR: Kedvesem, minden IGAZI magyarnak fontos, annak is, aki olyan szemelyisegu, hogy hagyja magat vezetni, mert igy egyszerubb az elete, es annak is, aki szot emel, aki harcol, aki agal es kiall a maga igazaert, mert ez csak temperamentum kerdese. DE: az igazi felelosseg azokon az embereken nyugszik, akik vallaljak azt, hogy egy olyan programot adnak a nepuknek, amiben mindenki jol erzi magat, mert mindenki megtalalja a maga szamara megfelelo helyet. Az egesz kerdesnek a legsarkalatosabb pontja a munkahelyek teremtese, ahova a megfelelo embereket kell megtalalni, es TEREMTENI, arucikkeket eloallitani, amik eladhatok itthon is es kulfoldon is. A magyaroknak megvan meg a csodalatos szellemi exportra valojuk is, keves olyan tudomanyos kerdest lehet talalni, ahol nincs jelen magyar tudos. A turizmus, a nepi folklor, specialis magyar identitas megtartasa, megmutatasa a vilagnak oriasi lehetosegeket jelent. Nem volt olyan ember itt Ujzelandon, aki rossz emlekeket taplalna magyarokkal szemben akar a multbol, akar a jelenbol. Ezt meg nem tudta ez a 3 ev elmosni. A parom unokatestverenel voltunk latogatoban, es mikor a szarmazasomrol beszeltunk, eltunt 3 percre, es egy kis kereszttel jott elo, hogy ezt egy magyar baratja adta Neki, ez volt az osszes, amit Ma.o.-rol 56-ban ki tudott a zsebeben hozni. (A kereszt maga paranyi volt, teljesen ertektelen, teknosszarubol keszult 5 centinel kisebb dolog, de a megbecsulese a tarsam rokona reszerol lelegzetelallito volt szamomra.) Nincs rossz megitelesunk, jobban kene hinnunk abban, hogy NEM vagyunk elszigetelt nep a nyelvunkkel, tortenelmunkkel.
JAJMÁR
@Tootsy: Köszönöm. Sok sikert Neked, remélem egyszer majd itthon :)
magyarbakancs
Teljesen mindegy ki ül a miniszteri székben!
Neked mint kis embernek jobb lesz?
Én ettől a kormánytól nem láttam olyat,hogy mint kisember jól jöttél volna ki a dolgokból.
Csak a kisembert szorongatják tőle vonnak el fű alatt dolgokat aztán szembeszembesül vele és még jogod sincs a jogorvoslatra.
Lásd megszüntetek a rokkant nyugdíjat.
Rendkívüli nyugdíj emeléseket főleg a rokkant nyugdíjasok vették igénybe.
dolfika
Nézőpont kérdése kinek mi a szélsőséges, ki a raszista. Sámomra például egy cionista zsidó, vagy például Balog a cigányok apostola a szélsőségesség megjelenítője. Ettől még nem azt mondom hogy minden zsidó vagy cigány az. A cikk írójának épp Szaniszló vagy Petrás. Jól ki van ez találva. A lényeg az ki tudja jobban a másikat megerőszakolni ideológiailag. Például ha a zsidók ajvékolnak holokausztoznak nem fogom őket jobban kedvelni. Én a mában élek és nem múlt sebeit nyalogatom. Ha például az a szó hogy Izrael vagy a zsidó szó elhangzik nem a holokauszt jut róluk eszemben hogy szegény zsidók, hanem az hogy Palesztína szenvedése, a pénzvilág ami nyomorítja a népet. A cigányról sem az jut eszembe hogy egy kissebbség, hanem a cigánybűnözés lopás rablás gyilkosság. Ezek nem előítéletek hanem sokkal inkább utóítélet, egy egy rassz magatartási formáiról.
szablyafűrész
Balog EMMI papmak is gyenge, nemhogy miniszternek, de ez a Fidesz jellemzője is egyben, többnyire kapásból megtalálják a szellemi gyengéket, de rögtön ki is nevezik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.