Egyetlen percig sem hiszem, hogy Balog Zoltán hülye. Ennek igen sajátos oka van. Ha azt feltételezném ugyanis, hogy az emberi erőforrás-miniszter hülye, akkor elfogadnám a tényt, hogy hazánk vezetésében olyan emberek ülnek, akik észbeli képességeik miatt nem alkalmasak feladatuk ellátására (az én felfogásom szerint a „hülye" szó nem azonos a „hazug, korrupt gazember" kifejezéssel, bár Balogról ezt sem feltételezem, végtére is pap).

Viszont van egy-két apróság, amit nem hiszek el. Szaniszló Ferenc kitüntetésekor állítólag nem tudta, hogy az Echo TV műsorvezetője antiszemita és egyéb idióta megnyilvánulásokat szokott kipréselni a száján a nyilvánosság előtt. Persze, amikor „rájött", megbánta a dolgot és visszakérte a Táncsics Mihály-díjat, sikerrel. Nem mondott le, pedig elegánsabb lett volna, mint vállalni tájékozatlanságát, de sebaj, amíg a közfelháborodás tart, addig legalább nem azzal foglalkozik a közvélemény, hogy mit művel közben a kormány többi tagja.

Az Egyenlítő TV jegyzete a Kárpátia-ügyről >>>

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Van másik helyette :-))
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Na természetesen Én is így gondoltam.
Tootsy
Ja, ez csak egy ohaj, ugy tunik, hogy a sajat hulyesegeben nagyon szepen elvan, csak a kozvelemeny felhaborodott resze szeretne ot a feneben tudni, de nem a miniszterium elen. A "monnyon le" egy nagyon szep kivansag, felo, hogy nem fog teljesulni,...:o((
JAJMÁR
A kormányt minősítik ezek az esetek, Balog és Gyöngyösi, a cikkező emberről nem is szólva, stb. amíg ilyet lehet, és következmények nélkül, nem kell csodálkozni Mo. megítélésén.
Tootsy
@JAJMÁR: Nehogy azt higyjetek, hogy Magyarorszag megitelese rossz volna kulfoldon,... Nem a magyarokkal van gondja a kulfoldieknek, sem a sajtonak, kizarolag ov-val. A ketto nem ugyanaz,... Tolem itt Ujzelandon mindig kerdezik, hogy "mit csinal a vezetotok, mintha allandoan mindenkivel harcban allna, es ezt ti elnezitek?", meg hasonlo megjegyzeseket. Nem ertik, ha a magyarok olyan dolgosak, mint en es a lanyom,( meg egy par masik magyar, aki kb. 50 kilometerre el a varosomtol), akkor miert nem jutunk elobbre Magyarorszagon? Akkor persze mondom a munkanelkuliseget, a multik elonybehozasat a magyar kisvallalkozokkal szemben (tancoljunk megbeklyozott bokaval keringot), a korrupciot, a dilettans, nem szakertokbol allo, otletszeruen dolgozgato miniszteriumokat, vezetest, tehat sok mindent, ami NEM a magyar nepre huzhato. Ugy nez ki, hogy a kisemberek velemenye, problemaja nem kerul el az orszagon kivulre, agyonhallgatjak a sok bajt a vezetok, es igy senki nem is gondol arra, hogy segitsen nekunk.
Nakimaga
"(az én felfogásom szerint a „hülye" szó nem azonos a „hazug, korrupt gazember" kifejezéssel, bár Balogról ezt sem feltételezem, végtére is pap)."
Rossz bele gondolni,hogy milyen sok a nem hülye !
A fekete Lord
Jahh, majd éppen a zakarpátyia miatt?!:D Álmodik a gyomor:D
Tootsy
@A fekete Lord: Hat, a vezeteknevuk valoban P-vel kezdodott, de azert az egyik igencsak noi holgy, a masik meg elegge kopasz ahhoz, hogy fiu legyen,... Bar mar megint a vegtelenul trehany adminisztrativ munkaerokon mult, hogy az indoklast, meg az eletutat osszecsereltek,... Persze, ha Bea szult volna egy gyereket, es ez benne lenne az eletmuleirasaban, az talan egy kicsit gondolkodoba ejtette volna az osztogatokat...:o))
JAJMÁR
@Tootsy: Ezt nagyon jó volt olvasni.
Másrészt, ez a mi dolgunk, nekünk kell megoldani, nem várhatunk másokra. Ha ez demokratikus módon, a következő választáson nem sikerül, akkor pedig bizony rólunk szólnak a kritikák.

Sokan vannak, akiknek egyszerűbb az élet, ha megmondják neki mit gondoljon, mit érezzen, hogyan neveljen gyereket, hogyan és hol válasszon párt és mikor, melyik gombot nyomja. Észre sem veszi, hogy a föld eltűnik alóla
Aztán van egy másik réteg, amelyik meg mindenen vitázik, mert a vitában akar győzni, nem a cél a fontos. Ezért aggódom...
Az ország vajon kinek fontos?
Tootsy
@JAJMÁR: Kedvesem, minden IGAZI magyarnak fontos, annak is, aki olyan szemelyisegu, hogy hagyja magat vezetni, mert igy egyszerubb az elete, es annak is, aki szot emel, aki harcol, aki agal es kiall a maga igazaert, mert ez csak temperamentum kerdese. DE: az igazi felelosseg azokon az embereken nyugszik, akik vallaljak azt, hogy egy olyan programot adnak a nepuknek, amiben mindenki jol erzi magat, mert mindenki megtalalja a maga szamara megfelelo helyet. Az egesz kerdesnek a legsarkalatosabb pontja a munkahelyek teremtese, ahova a megfelelo embereket kell megtalalni, es TEREMTENI, arucikkeket eloallitani, amik eladhatok itthon is es kulfoldon is. A magyaroknak megvan meg a csodalatos szellemi exportra valojuk is, keves olyan tudomanyos kerdest lehet talalni, ahol nincs jelen magyar tudos. A turizmus, a nepi folklor, specialis magyar identitas megtartasa, megmutatasa a vilagnak oriasi lehetosegeket jelent. Nem volt olyan ember itt Ujzelandon, aki rossz emlekeket taplalna magyarokkal szemben akar a multbol, akar a jelenbol. Ezt meg nem tudta ez a 3 ev elmosni. A parom unokatestverenel voltunk latogatoban, es mikor a szarmazasomrol beszeltunk, eltunt 3 percre, es egy kis kereszttel jott elo, hogy ezt egy magyar baratja adta Neki, ez volt az osszes, amit Ma.o.-rol 56-ban ki tudott a zsebeben hozni. (A kereszt maga paranyi volt, teljesen ertektelen, teknosszarubol keszult 5 centinel kisebb dolog, de a megbecsulese a tarsam rokona reszerol lelegzetelallito volt szamomra.) Nincs rossz megitelesunk, jobban kene hinnunk abban, hogy NEM vagyunk elszigetelt nep a nyelvunkkel, tortenelmunkkel.
JAJMÁR
@Tootsy: Köszönöm. Sok sikert Neked, remélem egyszer majd itthon :)
magyarbakancs
Teljesen mindegy ki ül a miniszteri székben!
Neked mint kis embernek jobb lesz?
Én ettől a kormánytól nem láttam olyat,hogy mint kisember jól jöttél volna ki a dolgokból.
Csak a kisembert szorongatják tőle vonnak el fű alatt dolgokat aztán szembeszembesül vele és még jogod sincs a jogorvoslatra.
Lásd megszüntetek a rokkant nyugdíjat.
Rendkívüli nyugdíj emeléseket főleg a rokkant nyugdíjasok vették igénybe.
dolfika
Nézőpont kérdése kinek mi a szélsőséges, ki a raszista. Sámomra például egy cionista zsidó, vagy például Balog a cigányok apostola a szélsőségesség megjelenítője. Ettől még nem azt mondom hogy minden zsidó vagy cigány az. A cikk írójának épp Szaniszló vagy Petrás. Jól ki van ez találva. A lényeg az ki tudja jobban a másikat megerőszakolni ideológiailag. Például ha a zsidók ajvékolnak holokausztoznak nem fogom őket jobban kedvelni. Én a mában élek és nem múlt sebeit nyalogatom. Ha például az a szó hogy Izrael vagy a zsidó szó elhangzik nem a holokauszt jut róluk eszemben hogy szegény zsidók, hanem az hogy Palesztína szenvedése, a pénzvilág ami nyomorítja a népet. A cigányról sem az jut eszembe hogy egy kissebbség, hanem a cigánybűnözés lopás rablás gyilkosság. Ezek nem előítéletek hanem sokkal inkább utóítélet, egy egy rassz magatartási formáiról.
szablyafűrész
Balog EMMI papmak is gyenge, nemhogy miniszternek, de ez a Fidesz jellemzője is egyben, többnyire kapásból megtalálják a szellemi gyengéket, de rögtön ki is nevezik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.